O criza de nervi, dar nu a fost ceva wow, pur si simplu vedeam negru in fata ochilor. Ce-am facut? Acelasi lucru pe care il fac de obicei cand ma enervez, astept sa treaca de la sine.
Acum e randul tau.
Mai rar sa fac crize de nervii, când mă enervez mă iau și plec
Perioade urate in viața am avut în mare parte, sunt obișnuita, orice va fi viața merge înainte
Da, dar am trecut peste ea, criza existențială după ce mi-o murit mama.
Cu autocontrol și cu xanax respectiv cu motto-ul "ce nu ma doboară ma face mai puternic".
Trebuie sa îți direcționezi gândirea într-un sens bun nu unul distrugător.
Depinde, daca toată lumea e împotriva ta atunci e foarte greu sa îți revii și nu mai ai părinți, de cele mai multe ori duce la sinucidere acest lucru.
Degeaba unii nu ma plac ca ei daca ar fi în locul meu demult și-ar fi pus latul la gat.
Sunt un exemplu pentru cei care au probleme și s-au refugiat în droguri și alcool și s-au nenorocit.
Am 17 ani de depresie și nu fumez, nu beau, nu ma droghez nu consum cafea, doar dulciurile astea mi-au controlat viata, dar sunt Neamț după bunic e normal sa îmi placa dulciurile.
Crize adevărate sunt cele de epilepsie, pentru ăștia chiar am empatie, ăștia au probleme grave nu noi, adică ăștia care nu urmeaxa tratament.
Am cedat. La toate capitolele. Am oprit toate, am stat liniștit și am zis "ce - o fi!" Și asa am trait un an și jumătate, și jumătate de an din acea perioada cu sansa de a-mi pierde mințile în următoarele 5 minute.
Dar, și aici e un mare "dar", acolo, în întunericul vieții mele am descoperit acea putere a lui Dumnezeu care, nu numai ca nu te lasă, dar și transforma tot ce e rau în viata ta în bine. Înainte nu eram în stare sa fac ce sunt în stare acum. Și, dacă Dumnezeu nu exista, azi eram un om cu mintile pierdute.
Dulciurile sunt un bun antidepresiv. Chimic vorbind, elibereaza substanțe asemanatoare cu ale antidepresivelor.
Ei, și uite ca am aflat de ce îmi plac și mie atit de mult dulciurile, bunica mea a fost nemtoaica.
Ai văzut filmul "Cast away" cu Tom Hanks? Merita sa îl vezi. E un film despre supraviețuire, unde se spune extrem de frumos despre a continua sa respiri și atunci cand totul este pierdut.
Ce tare da, are relevanta
Dar tu în comparație cu mine poți sa spui ca arăți ca un neamț, eu sunt mulatru, mama era mai bruneta, și tata blond și eu ca un "norocos" seman cu mama (el negro )
Dacă ii soun cuiva chestia asta îl bufnește rasul. As pune poza cu tatăl meu dar e decedat nu e frumos și moral, dar daca ma vezi zici ca sunt cabral
Romanii sunt analfabeți 70% ei nu știu ce înseamnă să fi mulatru. Da, știu ca ajuta dar mama avea diabet zaharat tip 2, unii frați au și ei, o sora de-a mea o făcut cancer la pancreas de la diabet, nici cu dulciurile nu e de joaca.
Unii mi-au zis ca arat ca un suedez.
Am avut prieteni mulatri. Toti băieți faini.
Ei, o bombonica pe zi nu cred ca strica!
Pai nervii mii gestionez prin sala sau orice tip de miscare, si plimbare sau alergat prin parc ajuta.
Mintea ma gandesc CA problemele mele sunt nesimnicative.
Nu am auzit lucruri prea bune despre Xanax, ce efecte are, am incercat rhodiola si ksm 66 sunt relativ bune daca stii de ele. Da corpul se adapteaza de la astea.
Cica l tyrozina sau litiul oratat ar ajuta.
Și de la xanax se adaptează cu timpul.
Eu am fobie sociala și nici măcar xanax nu ma ajuta în totalitate, ma calmează, adoarme, pot ieși oriunde dar tot îmi tremura corpul sau capul, fără xanax e și mai rău, dar nu sunt bune într-adevăr.
Eu le voi schimba.
Da de ce man ai fobie ca nimeni nu te mananca, pe aici vad ca esti vesel.
Si eu mai am fobii, da ajuta daca te expui cu oameni de incredere. Asta se rezolva treptat, nici un supliment nu face minuni asta e sigur.
La un psiholog, la un psihiatru, dar cel mai important, la biserică.
Orice criză existențială începe prin autosuficiență, prin infatuare, prin uitarea faptului că de urcat urci greu, dar căderea e rapidă și dureroasă!
AndrewTate7789 întreabă: