E mentalitatea aia: "ba hai ca te ajut dar da-mi si tu ceva".
Mi se pare totusi amuzant cum unele raspunsuri de-a drepturi inepte, tampe, au aceeasi incheiere cersetoreasca.
Buna
funda e un fel de a multumi celui care crezi tu ca a dat un raspuns benefic tie si asa iti arati recunostinta fata de cel care te-a ajutat, dar nu sunt de acord cu cei care cersesc fundita, asta inseamna ca o fac doar de dragul funditelor..asta e
indiferent ca scrie funda/nu. daca ma pricep, raspund. daca nu dau next si gata
O zi frumoasa sa ai
Bună.
O remarcă foarte bine-venită.
Această observaţie am făcut-o şi eu. Pe site e o luptă strânsă pentru acele fundiţe iar unii deja au început să lase răspunsuri în batjocură. Alţii răspund doar : nu ştiu, nu cred, probabil ..etc.
Ce trebuie de menţionat este faptul că unii chiar îşi dau toată silinţa să-i ajute pe cei care chiar au nevoie de ajutor, ăia trebuie premiaţi cu acea fundă.
Sinceră să fiu şi pe mine mă enervează la culme cerşetorii aceia, tocmai de aia, atunci când pun o intrebare mă asigur că ofer funda celui mai bun /inteligent răspuns. Cei care lasă la mişto comentarii şi mai au şi pretenţia să primească acea funda, pur şi simplu îi ignor. Şi asta ar trebui să facem toţi. Ce-am mai observat este faptul că primesc funda cei care lasă un comentariu care persoana care pune întrebarea, doreste sa audă acel raspuns chiar dacă nu este bun.
Oricum, felicitări pentru această întrebare, chiar imi prinsă bine să-ţi răspund.
O zi bună-ţi doresc.
Nu e adevarat. Daca e castigator si are si "funda?" la sfarsitul comului este coincidenta, pentru ca sunt multe comentarii cu "funda?" deci sansele sa fie asta e mare. La polul opus, sunt oameni care desi primesc raspunsuri bune nu fau funda deloc. Si de aia, recunosc, si eu am scris asa in mesaj:3 Nu vreau pentru punctaj, dar e bine ca lumea sa aprecieze mesajele folositoare... Na mesaj sincer cum ai zis, don't judge me!
Ai perfecta dreptate.Uni nici nu citesc bine intrebarea si pun un raspuns la intamplare.De exemplu odata am cerut sa-mi dea cineva exemple de jocuri MMORPG si am precizat clar in intrebare cateva pe care nu vreau sa mi le spuna deoarece le-am incercat.Si...cineva posteaza exact acelasi pe care le-am enumerat eu...normal ca raspunsul sau a fost urmat de "funda plss!"I-am si zis de ce nu vede ca le-am enumerat el zice "Da, dar sunt misto, funda plss!"Mi-a venit sa-l injur dar mi-am dat seama ca nu merita.Insa nu doar la categoria jocuri se intampla asta. Aproape la orice categorie se intampla asta.Adica nu stiu cum acestia sunt obsedati de punctaj.Ce castigi daca esti bun in clasament? Credeam ca TPU e un site unde iti oferi ajutorul dar acum s-a transformat intr-o competitie.Ma rog nu zic de toti, in general asa se intampla si unele persoane chiar fac ceva pe TPU.
Apoi mai sunt mesajele de umplutura gen :"Buna Raspunsul e da. O zi buna:**" astea ma enerveaza...
De obicei cei care cer funda sunt noi pe site si cred ca daca au multe funde sunt smecheri
Oamenii gandesc asa: "daca iti raspund tu imi dai funda ce trebuie sa-mi dai recompensa". Si de aceea toata lumea cere funda.
Probabil ştiu ei ceva ce noi nu ştim. Au prevăzut ei că în viitor funda va fi noua monedă mondială şi vor să strângă de acum cât mai multe.
De obicei cei care cer funda sunt noi pe site si cred ca daca au multe funde sunt cei mai tari. Pup!:*
Eu as zice ca e un mod de ai multumi celui care iti raspunde pentru raspuns, uni ar crede invers ca vor ceva in schimb. oricum majoritatea oamenilor de pe TPU o fac pentru punctaj.
Eu personal o fac si pentru funde dar ma simt bine ca mai ajut si oameni
Cipi1212 întreabă: