Exista deodorante bune și la 11 lei.
Inflație, guvernare proasta, război, covid ....de ăia au crescut preturile
Da-mi un exemplu de deodorant bun la 11 lei
Prețurile alea mă sperie. Dar nu am ce sa fac. mă duc și iau unul.
Dar da, nu toată lumea își permite. La produsele de stricta necesitate, ar trebui sa lase mai moale prețurile. E deodorant totuși, nu ulei de par.
Și eu am observat că au explodat preturile la deodorante în ultimii ani și chiar nu imi explic de ce, mai ales alea mici "săpunel", "deo stick" sau cum se numește, care sunt singurele care îmi plac și folosesc, nu cele spray, peste 20 lei o bucățica minusculă de deodorant, foarte ciudat, dar aia e, vrem nu vrem trebuie să cumpărăm, și eu am aceeași problema ca tine, oricât duș mi-aș face tot miros după cateva ore dacă nu ma dau cu deodorant.
Credeam ca numai mie mi se pare.
Da, intr-adevar, super mari preturile la deodorante. De altfel, la toate produsele au crescut preturile in ultima vreme. Si painea care era 5 lei mai demult e acum peste 10. Totusi, decat sa mirosi, mai bine dai 25 de lei pe un deodorant. Am vazut la Kaufland la 15 lei, daca te ajuta. Parca Dove sau Rexona
Eu folosesc doar denim cu alcool sau str8 cu alcool. Dar nu stiu pretul ca mi-le cumpara mama pe bonurile de masa
Nu e bun cu alcool ca irita pielea
Nu ustura, nu este bun! Eu nu ma irit
Asta e pentru antireclama. Nu contine mult alcool. Dar acesta este si dezinfectant. Eu tot cu alcool folosesc. Am incercat fara, dar fara rezultat. Parca nici nu dadeam cu nimic.
Mindfulness întreabă:
anonim_4396 întreabă: