| Furnicuta000 a întrebat:

Voi ati vazut cat costa un deodorant? Si ala stick care acum cativa ani era 5 lei acum e 25 lei la Penny care e cel mai ieftin magazin. Mai ieftin de 12 lei nu am vazut deodorant/antiperspirant, poate doar ala de la Lidl care nu e bun de nimic. Tot vad ca se fac glume pe seama oamenilor care miros, ca de ce nu se spala. Eu una si daca ma spal cu peria de sarma, de 5 ori pe zi, dupa 10 minute de cand ies de la dus, transpir si miros ca un tractorist daca nu imi dau cu deodorant. Eu ma duc si cumpar dar ce sa faca saracii oameni care nu isi permit asa ceva? De ce au ajuns preturile in halul asta?

10 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Exista deodorante bune și la 11 lei.
Inflație, guvernare proasta, război, covid ....de ăia au crescut preturile

| Cinic a răspuns:

Eu folosesc doar denim cu alcool sau str8 cu alcool. Dar nu stiu pretul ca mi-le cumpara mama pe bonurile de masa

| Furnicuta000 explică (pentru suntserios):

Da-mi un exemplu de deodorant bun la 11 lei

| Furnicuta000 explică (pentru Cinic):

Nu e bun cu alcool ca irita pielea

| Cinic a răspuns (pentru Furnicuta000):

Nu ustura, nu este bun! Eu nu ma irit laughing

| Dragobeta a răspuns (pentru Furnicuta000):

Asta e pentru antireclama. Nu contine mult alcool. Dar acesta este si dezinfectant. Eu tot cu alcool folosesc. Am incercat fara, dar fara rezultat. Parca nici nu dadeam cu nimic.

| Madaxo97 a răspuns:

Și eu am observat că au explodat preturile la deodorante în ultimii ani și chiar nu imi explic de ce, mai ales alea mici "săpunel", "deo stick" sau cum se numește, care sunt singurele care îmi plac și folosesc, nu cele spray, peste 20 lei o bucățica minusculă de deodorant, foarte ciudat, dar aia e, vrem nu vrem trebuie să cumpărăm, și eu am aceeași problema ca tine, oricât duș mi-aș face tot miros după cateva ore dacă nu ma dau cu deodorant.

| simplaexistenta a răspuns:

Credeam ca numai mie mi se pare.
Da, intr-adevar, super mari preturile la deodorante. De altfel, la toate produsele au crescut preturile in ultima vreme. Si painea care era 5 lei mai demult e acum peste 10. Totusi, decat sa mirosi, mai bine dai 25 de lei pe un deodorant. Am vazut la Kaufland la 15 lei, daca te ajuta. Parca Dove sau Rexona

| Nirvanaaa a răspuns:

Prețurile alea mă sperie. Dar nu am ce sa fac. laughing mă duc și iau unul.
Dar da, nu toată lumea își permite. La produsele de stricta necesitate, ar trebui sa lase mai moale prețurile. E deodorant totuși, nu ulei de par.