Am si meserie, si job, si hobby-uri.
Dar daca vreau sa frec menta pe net toata ziua, o frec.
Scutece la gradinita?!
E cumva o gradinita pentru copii cu probleme? Ca nu mi se pare normal sa poarte scutec la 3 ani.
Nu frecam menta. Muncim, da cum munca mea are legatura strânsa cu netul imi permit sa frec si menta pe net
Este o combinație de creșă+ gradi, primesc copii de la 1an si 8 luni
Nu lucrez pentru Freeroad SRL are sediul social în Bucureşti, Sector 2, strada Capitan Gheorghe Roventa nr.3, Camera 1, Etaj 1 şi sediul de corespondenţă în Bucureşti, strada Aviator Dumitru Darian nr. 3, Sector 1 şi este înregistrată la Registrul Comertului cu nr. J40/1126/29.01.2009, având cod unic de identificare 25026758.
Https://www.freelancer.com/? gclid=CjwKCAjwzJjrBRBvEiwA867byhB5oNVQC2M0PbcSvygaWeZmZ01NV29REG2lam85pau-GdCU3cimqBoC2HEQAvD_BwE&ft_prog=ABL&ft_prog_id=233148678149
Danke,si tu poti daca iti place domeniul IT, eu de 5 ani lucrez, incepand de la zero, ca in facultate nu te invata multe, experienta o acumulezi in timp, nu e usor la inceput
Lucrez in domeniul futologiei ca agent de securitate si paza la o stana de oi. Program de 10-12 ore cam asa.
Interesant. Ma intrebam daca sunt necesare anumite studii pentru a fi asistenta de educatoare.
Chiar nu stiu, cred ca nu neapărat dar ei prefera sa angajeze fete ori cu liceu pedagogic ori faculta+ modul psiho pedagogic ca sa le poata avansa cu timpul la educatoare.
Fac ceai de menta zi de zi lucrez mult dar nu castig nimic ca sa pot numi "profesie" cand nici macar nu am actele