Nu...pentru că mănânc doar din plictiseală de obicei, iar noapte e destul de interesantă.
Ca mine. Dulciurile sunt la putere.
Din pacate si grasimile se acumuleaza, visul nostru sa mancam si sa slabim
Eu vreau sa ma mai ingras.
Cand mi-e foame, nu mai conteaza in ciclu al zilei ne aflam, bag in mine pana nu-mi mai cere stomacul de mancare!
Tu ala mancacios!
La cat mananc nu ma fac batoza, am arderi rapide, asta ma bucura. Daca se punea mancarea, ala eram acum)).
Dar ai burtica, haha!
Nu am, doar am glumit. Corpul meu e definitie musculara, cum mi-as fi putut permite colaci pe corp?
Si corpul meu este 90-60-90. Arata-mi o poza cu tine, sa ma conving.
De ce ma iei in serios? Era doar o mica ''ironie'' la faptul zis de tine, ca am ''burta''. Foarte bine daca ai 90-60-90, sala face ''minuni''!
Mai am ceva pana a ajunge la aceasta masura. Dar oricum, imi place ceea ce am reusit sa castig in ultima perioada. Sunt multumita de corpul meu!
Exact! Asa si la mine.
E... Stiam eu
Doar mere verzi mananc dupa 20:00, care nu ma afecteaza cu nimic. N-am probleme cu fermentarea. Pot manca linistit
Nu mananc niciodata in toiu noptii, dar cina o iau de obicei pe la 11-12 si mananc destul de consistent
Asa tarziu, iei cina?
Da, pentru ca iau pranzul pe la 5-6 de cele mai multe ori
Mananc cu maxim o ora inainte de somn pentru ca nu pot sa dorm daca mi-e foame
De obicei, este normal sa mananci cu doua ore, inainte sa te culci. Ca sa aiba timp stomacul sa digere alimentele.
Daca nu mananc ma trezesc in mijlocul somnului aproape amortit de foame
RAY întreabă: