| RAY a întrebat:

Voi cand faceti mai mult efort fizic nu va este mai mult foamete?

9 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa vezi ce foame ti se face cand cosesti. Greu de dat la coasa. Consumi energie si trebuie sa o recuperezi cumva.

| RAY explică (pentru anonim_4396):

Cu cat efortul fizic creste cu atat si foametea, eu as da cu coasa, as face orice sa slabesc

| Mosotti a răspuns:

Niciodata. Din contra, lua foamea ca urca noradrenalina, am facut sala 6, 5 ani si niciodata nu simteam foame la efort si nici dupa efort, niciodata nu mancam mai mult in ziua cu efort si 3 ore de sala, nu doar putin.
Ptr ca oricum mai aveam ceva fat pe mine chiar daca aveam greutatea normala, lua de acolo ceva in plus si eu nu simteam in plus. Mancam normal, si se vedea, ca slabeam daca mancam aceleasi calorii ca la neefort.

Foamea mai sus dupa efort e de la o posibila hipoglicemie pentru ca efortul deschide mai mult receptorii de insulina din tesuturi si intra mai usor zaharu din sange in tesuturi, si cum scade glucoza din sange, apare foame. La multi asa se intampla.
Dar dupa un timp dispare daca nu mancam, caci se micsoreaza si secretia de insulina si cara mai putin zahar din sange. Poate la unii se mentine continuu, nu stiu.

| viavo a răspuns (pentru RAY):

Am acasa 70 A de cosit, dar nu te platesc. rolling on the floor Cosesti de 3 ori pe an si castigam amandoi. rolling on the floor

| RAY explică (pentru viavo):

Si spui ca dau 1kg pe saptamana?

| Theo94 a răspuns:

De multe ori da.

| gemeni6226 a răspuns:

Pe mine foamea in afara de timpul ei firesc si normal ma apuca daca1-ma plictisesc enorm(la servici nu am clienti sau ma uit la ceva plictisitor) 2-am parte de un stress neasteptat (atunci pofta de dulce)

| gemeni6226 a răspuns:

A,si lucrez fizic dar nu munca fizica ma indeamna sa maninc mai mult ci cei doi factori psihologici.

| viavo a răspuns (pentru RAY):

Mai mult ca sigur. Dar cu cea manuala, clasica, nu pe benzina.