Da, se poate impodobii si de acum, tinand cont ca a venit si Mos Nicolae E luna sarbatorilor de iarna, e specific lunii.
Da, numai ca daca impodobesti de acum bradul mai simti ca vine Craciunul, acum de Mos Nicolae iti faci ghetutele sa ajuti un copil sa le faca si faci si niste cadouri
Crede ti in prostiile astea? Crăciun si mos niculae si mos crăciun? Astea sint sărbători păgîne traditii mincinoase care pun oamenii sa alerge si sa cumpere cadouri cu bani multi, se indatoreaza la bănci pentru ceva fără rost mincarea de sarbători, si după ce trec minciunile astea de sarbători se chinuie tot anul să plătească ratele la bănci, oameni fără minte.
Fiecare are dreptul sa creada in ce vrea si sa respecte ce traditii ii fac placere, nu trebuie sa faci tu pe lupul moralist aici, domnule Grinch.
Nu ai primit jucarii cand ai fost mic? )
cine face credit la banca pentru sarbatori? cadourile trebuie sa fie din inima, nu trebuie sa cheltui mult, doar sa iei ceva. si pe masa fiecare pune ce are, important e sa ai familia alaturi.
Eu voiam sa-l impodobesc undeva pe 18-19 decembrie dar mama m-a obligat sa-l facem de pe 1.
Daca s-au imprumutat unu sau doi oameni la banca pentru sarbatorile de iarna, asta nu inseamna ca trebuie sa generalizezi. Nu toti oameni fac asta. Iar pentru cei care o fac, respect lor, pentru ca vor sa tina vie atmosfera sarbatorilor de iarna. Spui ca sunt prostii, toata chestia cu cadouri, mancarea si restul, dar asta e ceva care iti da senzatia ca traiesti, te apropie de cei dragi. Daca nu pentru asta traiesti, atunci care este scopul vietii? Sa fii ca un robot, doar sa muncesti si sa faci aceleasi lucruri banale in fiecare zi? Eu cred ca esti putin cam frustrat. Parerea mea!