Cel putin 10 ore, dar le dorm ziua si e ca si cum as dormi 3 ore intr-o noapte. Nu ma simt odihnita deloc.
Noaptea dorm in jur de 5-6 ore si de pranz 2 ore. Daca nu dorm de pranz adorm seara pe la 21:00.
Ziua o dorm aproape toata. Am ceva probleme cu somnul de putin timp si crede-ma, e exagerat de obositor.
Interesanta poza de profil ai. Da, si regimul tau de somn la fel imi place.
N-ai incercat dupa ce n-ai dormit toata noaptea sa te abtii si ziua de la somn? ca pe la 9 seara sa fii epuizata de tot si sa dormi noaptea. Sa-ti pui desteptatatorul pe la 6 si sa vezi daca la 9 seara iar ti se face somn?
Oo,ba da, am incercat si tine chestia asta. Dar dupa doua zile sunt la fel. Si, crede-ma, nu pot s-o tin sa la nesfarsit. Sa nu dorm doua zile, iar apoi dorm o noapte si se repeta toata chestia din nou. O sa-mi cumpar somnifere cat de curand
N-am luat niciodata somnifere, insa am auzit ca dupa ce dormi pe somnifere oricum te simti obosit. Dar vezi tu...Eu as zice sa mai incerci, poate sa te culci pe la 11 si sa te trezesti la 4-5, ca sa intri in regim
Eu stiu pe cineva care a luat, nu stiu ce somnifere erau si alea, dar dupa o pastila n-a reusit sa adoarma, a mai luat una si abia dupa 3 ore a adormit Deci nu stiu ce efect pot avea si oricum, fara o prescriptie medicala nu cred ca ma risc. Mai au si efecte negative.
Momentan o sa mai incerc sa numar oi
Wow interesant si da cred ca ai dreptate, mai bine sa te informezi inainte sa incepi sa le folosesti. Eu stiu ca-i popular sinuciderea cu somnifere, cei drept ca beau cate un pun de pastile o data.
Ieri am dormit 4 ore in total.
Si azi m-am sculat acum 20 de minute, pentru ca ma apăsau fiarele.
De obicei dorm 7-8 ore.
Eu aș dormi 10-11 ore dacă nu ar fi facultate. Așa dorm vreo 6 și sunt mort de oboseală.
Nu am un interval fix, orele de somn sunt in functie de ora la care ma culc, pentru ca nu pot dormi dupa ora 8 dimineata(asta in cazuri rare, pentru ca de obicei ma trezesc la 7 dimineata. Si mai sunt cazuri in care vin dimineata la 6 acasa de la o petrecere sau ceva si ma trezesc pana in 10.