Eu aș dormi 10-11 ore dacă nu ar fi facultate. Așa dorm vreo 6 și sunt mort de oboseală.
De obicei, cand imi pun telefonul sa sune, imi arata cate ore mai sunt pana atunci. Și de cele mai multe ore văd "4 ore rămase" și am senzația că sunt foarte multe. Am dormit și 20 de minute, nopți la rând. O ora, doua, în general maxim 5, 4 în medie.
Nu mai dormit 8-9 ore, cum cică e indicat, de când aveam 15 ani.
Si tu depinde? ca GoldenZenith
Ok,ok... dau exemple.
7 daca stau sa fac teme sau alte lucruri pana mai tarziu
8 in mod normal
9 sau mai mult daca e zi libera sau daca sunt obosit si ma culc foarte devreme
Rezonabil )
E normal, daca aveti mult de lucru, mai ales pe cei care au un serviciu sau in munca in gospodarie de la tara! Devine o obisnuinta, dar de obicei oamenii normali au un somn bun si normal de cel putin 8 ore! Uitati cum faceti: Va culcati seara pe la orele 22:00 sau 23:00 si va treziti dimineata in jurul orei 07:00 si dupa amiaza va puteti dormi daca doriti cand veniti acasa obosita de pe la orele 13:00 sau 14:00, dormiti vreo 1-2 ore! Repetati acest procedeu si treptat totul va deveni o obisnuita si o sa va treziti bine odihnita si binedispusa!
Depinde de ce? ))
De cat de obosita sunt, de insomnii. etc etc
Mm...credeam ca depinde de ceva mai interesant, dar ok x)
)) nu dau din casa, îmi pare rău!
Fata cuminte, ok ))
Noaptea dorm in jur de 5-6 ore si de pranz 2 ore. Daca nu dorm de pranz adorm seara pe la 21:00.
Interesanta poza de profil ai. Da, si regimul tau de somn la fel imi place.
Nu am un interval fix, orele de somn sunt in functie de ora la care ma culc, pentru ca nu pot dormi dupa ora 8 dimineata(asta in cazuri rare, pentru ca de obicei ma trezesc la 7 dimineata. Si mai sunt cazuri in care vin dimineata la 6 acasa de la o petrecere sau ceva si ma trezesc pana in 10.
Ieri am dormit 4 ore in total.
Si azi m-am sculat acum 20 de minute, pentru ca ma apăsau fiarele.
De obicei dorm 7-8 ore.
Eu dorm frate si 20 ore daca ma lasi...mi-ar placea sa dorm si eu 5 6 ore si sa fiu fresh dar eu dorm si imi place sa stau in pat ca o marmota...
Wow pana ce tu ai recordul dintre noi toti ))
Mda, record în cât de obosit poți să fii
Cel putin 10 ore, dar le dorm ziua si e ca si cum as dormi 3 ore intr-o noapte. Nu ma simt odihnita deloc.
Oho 10? si ziua? cred ca nu mai reusesti sa faci nimic
Ziua o dorm aproape toata. Am ceva probleme cu somnul de putin timp si crede-ma, e exagerat de obositor.
Nu prea reusesc sa mai fac ceva.
N-ai incercat dupa ce n-ai dormit toata noaptea sa te abtii si ziua de la somn? ca pe la 9 seara sa fii epuizata de tot si sa dormi noaptea. Sa-ti pui desteptatatorul pe la 6 si sa vezi daca la 9 seara iar ti se face somn?
Oo,ba da, am incercat si tine chestia asta. Dar dupa doua zile sunt la fel. Si, crede-ma, nu pot s-o tin sa la nesfarsit. Sa nu dorm doua zile, iar apoi dorm o noapte si se repeta toata chestia din nou. O sa-mi cumpar somnifere cat de curand
N-am luat niciodata somnifere, insa am auzit ca dupa ce dormi pe somnifere oricum te simti obosit. Dar vezi tu...Eu as zice sa mai incerci, poate sa te culci pe la 11 si sa te trezesti la 4-5, ca sa intri in regim
Eu stiu pe cineva care a luat, nu stiu ce somnifere erau si alea, dar dupa o pastila n-a reusit sa adoarma, a mai luat una si abia dupa 3 ore a adormit Deci nu stiu ce efect pot avea si oricum, fara o prescriptie medicala nu cred ca ma risc. Mai au si efecte negative.
Momentan o sa mai incerc sa numar oi
Wow interesant si da cred ca ai dreptate, mai bine sa te informezi inainte sa incepi sa le folosesti. Eu stiu ca-i popular sinuciderea cu somnifere, cei drept ca beau cate un pun de pastile o data.
Asa te poti sinucide cu orice gama de medicamente.
10 ore e prea mult! Nu e bine! Uitati cum faceti: Va culcati seara pe la orele 22:00 sau 23:00 si va treziti dimineata in jurul orei 07:00 si dupa amiaza va puteti dormi daca doriti cand veniti acasa obosita de pe la orele 13:00 sau 14:00, dormiti vreo 1-2 ore! Repetati acest procedeu si treptat totul va deveni o obisnuita si o sa va treziti bine odihnita si binedispusa!
Nu e bine deloc!
Sinuciderea cu medicamente nu este de recomandat tuturor! Atfel va trezi-ti cu sufletul in IAD! Asa a patit cineva!
DA' cine a recomandat-o?)
Nu consider sa fie prea mult, sa stii ca sunt studii care arata ca fiecare om are nevoie de timpul lui de dormit. 8 ore, alea "normale", e doar o medie! Sunt persoane care trebuie sa doarma mai mult ca sa se simta odihnite, iar persoane carora le ajung 5/6 ore.
Problema mea nu sunt orele pe care le dorm, e faptul ca nu pot dormi noaptea.
Esti un om matinal si asta e bine sau te macina ceva, inainte sa te culci incearca sa rezolvi din lucrurile pe care le ai incepute.