Eu tot raman la infuzorul ala in forma de dinozaur de pe Amazon.
Saau sa ii cumperi asta:
https://m.emag.ro/......DP6ZN8BBM/
Sa ii cumperi si tie, si va vedeti in timp ce mancati (eventual si cum dati afara).
Sau oo, stiu, stiu... sa ii comanzi prin foodpanda 100 de ciocolate si sa ii vina la usa.
Sau o seara de jocuri online intre voi.
Aaa...ce infuzor?
Nu merge asta cu comanda că ar trebui trimis în alta tara și costă și is sarac și oricum îmi trebuie idei până mâine. Și n-am laptop/PC funcțional
Oh... stiu cum e
Dar sunt si din astea... care nu mecesita nu stiu ce aparatura, si pe telefon. Sau verbal. Amintiri, o seara linistita... si le aduni pe toate pana cand va vedeti.
Ai putea încerca ceva haios cu o aplicatie, de genul: Dansează-te-Crearea 3DFun Face Video. Și vezi ce iese... S-ar putea să-ți placă.
Oare de ce îmi e frica sa întreb "ce emoticon"?
Pentru ca as scrie adevarul, cel mai probabil. Unul din acela cu o masca deasupra alteia; vezi tu cum faci rost de ea pe 'nitro', esti forta acolo, smechero .
Off topic - nu ti-am dat block in acel domeniu (si nici mesaj), doar ti s-a parut. Daca mai ai nelamuriri stii unde sa ma gasesti.
Is this time travel? Cam târziu maică,o trecut și ziua ei.
"cu o masca deasupra alteia"...aaa nu știu despre ce vorbești
Nu-s forta nicăieri măi, poți dormi liniștit.
Aaa...ce domeniu? Ce mesaj?
Pai nu știu unde că nu mi-ai zis adresa, nr de telefon, adresa de email, nr de cont, parola...
Razi cat vrei, am avut treaba in timpul asta.
Ma refeream la discord, ca tot tu ai pomenit de mine acolo; nu mai tii minte?
Nu te cunosc pe discord
O tentativă foarte proasta și josnică de trolling, cum o ai de obicei, nu degeaba am pomenit aici de măști. Ești tipa de pe Selenar, care se pare că este și amnezica sau doar face pe...
...tu crezi că eu cunosc conturile tuturor?
De aceea mă băgasei în seamă acolo!
Văleu,tu ești motanel007
Nu, wtf ))
Atunci nu te știu
Hai ca acum ti-ai dat seama.
Io ma prind mai greu așa
Alt sarcasm.
Niciodată
Mă bucur că ești sinceră de data asta și că ai filtrat informația corect, ține-o tot așa!
Ma bucur că ești satisfăcut.
Hmm, a fost primit - "trade ended succesfully".
Cam fast...le termini cam repede.
Repede și eficient, asta este puterea unui semizeu - poate alege cum își face treaba, de exemplu, în cazul nostru, putea fi lung și eficient.
Ah si eu care credeam ca esti zeu...pff ești inferior mie
Pentru un semizeu, inca pot impune si impinge granitele zeilor, dar cand voi transcede in faza definitiva de zeu, voi avea putere infinita, iar rezultatele vor fi intotdeauna in favoarea mea. Momentan semizeu, oscilez... Loki .
Hmm n-as fi atat de sigur
Argumenteaza daca tot ai scris asta.
De unde știi tu ca o sa apuci ziua "transcenderii"? Poate i sa te ucide până atunci.
Sau că vei avea putere infinită? Poate fac în așa fel încât o iau eu le toată.
Sau că totul va fi în favoarea ta? Fac o vrajă și totul o sa fie pe dos.
Adevaratii oameni al lui Dumnezeu ajung intotdeauna acolo unde trebuie, orice ar fi.
Loki-Loki, nu esti cuminte?
Păcat că tu nu ești unul din ei
Argumente nefondate, chiar vizibil inexistente, si mizerii de cuvinte aruncate (de catre tine) la adresa mea. Eu ti-am mai observat prostia de la mansarda, eram sigur ca o vei mai scoate la iveala macar o data aici. Esti un SCP, pe cuvantul meu de nu... karen.
Nah nu-i prostie, it's my small age
"Esti un SCP,"...uat is dis?
Ce,,small age'' cand tu respiri de aproape 30 de decenii?!
Este o fiinta de care trebuie sa te feresti, mai pe scurt.
Văleu,da' multi îmi mai dai...mai scade nitel din ei am inca destui până la 30
Depression change ppl...îmi cer scuze că n-am o viață perfectă scoasă din reviste ori tv show-uri si nu pot sa împărtășesc unicorni și curcubeie celor din jur.
Iti dau atat pe baza a ceea ce ai scris tu alta data ; sau poate ca trolai, chiar nu m-ar fi surprins.
Si eu daca sunt in depresie trebuie sa actionez exact cum nu trebuie?! Inteleg asta si daca chiar asa este imi pare rau de situatia ta, dar nu-i frumos ce mai reproduci la adresa mea.
Ce zisai ma la adresa ta?
Haide sa luam ceva vizibil și recent. Mi-ai scris că nu aș fi omul lui Dumnezeu, iar asta pe baza a ceva necercetat în amănunt, deci o concluzie, prin urmare un răspuns incorect venit de la tine.
Faci minuni sa te poți numi unul?
Nu? Atunci ești ca și restul.
De ce nu as fi putut face orice minune in masura ei? Chestia este ca imi spui acum ceva care este bazat pe o preconceptie, tu fara sa ma cunosti in realitate si sa ai parte la viata mea, iar asta nu-i intocmai ok, etic.
Vai,văzusem azi pe undeva o chestie despre a te numi omul lui Dumnezeu...n-am salvat și nici nu mai știu ce zicea oricum era filosofie la care neuronii mei plângeau in timp ce citeam.
Wow, ia auzi.
Pe Instagram ai dat de ea?
Aaa..parcă.ăaa..deci era mesaj de la tine hmm
La asta chiar nu m-am asteptat XD
Si pe langa raspuns, doar ca sa stii, nu am interactionat cu tine pe Instagram.
Uh-huh...ca atunci atunci cand gasisem luna trecută o tastatura de tableta defecta prin pod și Facebook o decis să-mi dea reclame la tastaturi...sau in vara când am găsit o pereche de pantaloni in rulat, Facebook îmi dădea reclama (și acum o vad) cu același model.
Aaa, ti-am citit o intamplare de genul, s-a facut sa o vad din 'intamplare' aici.
Ori mega coincidenta, ori pur si simplu ti-a fost ascultat telefonul si ti-au recomandat produsele, nu m-ar mira, pana la urma tot noi acceptam termenii si conditile.
Poate ca a fost Dumnezeu in cazul nostru, si mie mi s-au mai intamplat chestii care nu au legatura cu tehnologia, in sensul de ''furat'' de date personale.
Întâmplare zici...chestia e ca nu am zis nimanui de astea. de tastatura doar am menționat cuiva în mesaj normal... mă rog, au mai fost da de mult și nu mai știu exact ce și cum.
Da' cine citește termenii și condițiile
Hmm ba nu, ai făcut-o și aici pe public. Nu îți mai amintești?
Eu citesc termeni și condițiile din când în când
Dar la săptămâni după ce aveam reclamele.
"Din când in când"...ih...
Păi și ce, trebuie să le ai imediat, unde scrie?
Nu mă, mă refeream când am zis de ele, deja erau reclamele de ceva vreme. Și cam da, au apărut a doua zi sau la 3-4 zile diferența
Coincidență, ce pot spune.
Ii trimit o inima și pupici. Cadou as prefera sa îl dau personal când ne vom întâlni.
Tocmai că vreau idei de chestii pe care le poți trimite pe net-mesaj, poze etc
Pe Facebook găsești tot felul de imagini, texte..sau scrie ceva original.ce simti tu
Un trandafir la cupola îl poți trimite
Prietena ceva mai apropiată.
Sexting aniversar atunci?
Nah
Siri (pronunțat /ˈsɪri/) este un asistent virtual care face parte din sistemele de operare Apple Inc., iOS, iPadOS, watchOS, macOS, tvOS și audioOS ale Apple Inc.[4][5] Asistentul folosește interogări vocale și un utilizator de limbaj natural interfață pentru a răspunde la întrebări, de a face recomandări și a efectua acțiuni prin delegarea cererilor către un set de servicii Internet. Software-ul se adaptează la utilizările, căutările și preferințele limbajului individual al utilizatorilor. Rezultatele returnate sunt individualizate.
A-ul ala de la prieten a aparut pe parcurs
Da,si mie imi place de Siri.
Da, l-am pus imediat după ce am dat "send" la răspuns, că nu menționasem nicăieri genul.
Oricum și daca ar fi de vreo relatie...nu e genul care sa facă sexting.
Am dat din greșeală, era pentru tipa de mai sus care nu și-o permite pe Siri.
Deci...exista posibilitatea unei relatii indiferent de gen? Pentru tine.
Soune-i că jus7t de pe TPU a zis că e de treabă, o să-i țină starea de bine până în 2022 pe vremea asta.
Serios, dacă e tipă...trebuie să știi tu ceva de ea să îi placă, ce gusturi are, ce ar putea să o bucure cel mai mult, îți dai seama că un răspuns de la noi deși ar părea bun s-ar putea să nu ii placă.
Daca citește. poți să îi cumperi o carte
Pai chestia e ca eu o cam plac...ea mă place ca și prieten cu covidu asta și no job for months, nici n-aveam cum sa ne vedem ca poate se schimbau lucrurile
Nu-s adepta relatiilor online
Daca ar fi citit ii puteai dedica un paragraf/mai multe dintr-o carte.
Nu prea vad ce ai putea face, in afara de cele 2 idei pe care ti le-am sugerat deja.Si pe prima ai respins-o
Știu sigur că nu ii plac cărțile d-astea de dragoste și din ce citesc eu, nu prea sunt citate potrivite de genul ălora de "te învață despre viață"(literatura fantasy nu dispune de așa ceva).
I-am propus roleplaying, o varianta mai soft la sexting...mi-am luat seen 3 zile
Oricum am găsit ce sa ii scriu, îmi trebuie doar inspirație și oleacă de imaginație.
PS:cat de lunga crezi că ar trebui sa fie o scurtă povestioara inventata prin care la final sa îi zici clasicul "lma"?
Cand am zis "citate" ma gandeam la ceva de genul Emily Bronte, nu la "te invata despre viata".
Cine ar refuza roleplaying-ul?
Eu n-o am cu romantismul/cu povestile.Prea multa dragoste ma face sa vomit. Apreciez dragostea numai in literatura. Dupa mine un "lma" simplu(varianta lunga) e suficient.
Da,știu,dar știu pe unii care privesc genul ăla drept "lecții".
Am descoperit pe cineva... zicea că nu le are cu pupatul și fu... înțelegi tu, deci într-un fel mă așteptam.
Nici în literatură nu-mi place dragostea...rar găsesc cărți faine care sa nu 'exagereze' cu tematica de iubire dintre personaje.
Si totusi ai continuat sa vorbesti cu acel cineva, desi n-ai nimic de castigat.Sexual vorbind.
Dragoste in sine mi se pare exagerata.Dar ma atrage ideea de pasiune care frizeaza patologicul, asa cum e surprinsa in carti.
Asta e, înveți să n-ai așteptări prea mari.
Cah.
Să n-ai deloc* asteptari
Eh,face parte din procesul maturizării.
V ați văzut în realitate sau vb doar în online și gata vrei sa ii faci cadou?
Doar online de un an jumate și ma gândeam totuși a fie ceva mai... special.