| Catrice a întrebat:

Voi ce cadou i-ați face de ziua cuiva cu care vorbiți online?

90 răspunsuri:
| Marius22222222222 a răspuns:

Fiind online cum dai cadoul?

| Catrice explică (pentru Marius22222222222):

Tocmai că vreau idei de chestii pe care le poți trimite pe net-mesaj, poze etc

| Marius22222222222 a răspuns (pentru Catrice):

Pe Facebook găsești tot felul de imagini, texte..sau scrie ceva original.ce simti tu

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Eu tot raman la infuzorul ala in forma de dinozaur de pe Amazon.

Saau sa ii cumperi asta:
https://m.emag.ro/......DP6ZN8BBM/

Sa ii cumperi si tie, si va vedeti in timp ce mancati (eventual si cum dati afara).

Sau oo, stiu, stiu... sa ii comanzi prin foodpanda 100 de ciocolate si sa ii vina la usa.

Sau o seara de jocuri online intre voi.

| Catrice explică (pentru DoarBogdan):

Aaa...ce infuzor?
Nu merge asta cu comanda că ar trebui trimis în alta tara și costă și is sarac și oricum îmi trebuie idei până mâine. Și n-am laptop/PC funcțional crying

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns (pentru Catrice):

Oh... stiu cum e sad

Dar sunt si din astea... care nu mecesita nu stiu ce aparatura, si pe telefon. Sau verbal. Amintiri, o seara linistita... si le aduni pe toate pana cand va vedeti.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Prieten/a,iubit?

| Jus7t a răspuns:

De ce nu înțelegi...Siri nu e prietena ta.

| Catrice explică (pentru Jus7t):

....cine naiba e Siri? thinking

| Catrice explică (pentru anonim_4396):

Prietena ceva mai apropiată.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Catrice):

Sexting aniversar atunci? thinking

Nah

| Jus7t a răspuns (pentru anonim_4396):

Siri (pronunțat /ˈsɪri/) este un asistent virtual care face parte din sistemele de operare Apple Inc., iOS, iPadOS, watchOS, macOS, tvOS și audioOS ale Apple Inc.[4][5] Asistentul folosește interogări vocale și un utilizator de limbaj natural interfață pentru a răspunde la întrebări, de a face recomandări și a efectua acțiuni prin delegarea cererilor către un set de servicii Internet. Software-ul se adaptează la utilizările, căutările și preferințele limbajului individual al utilizatorilor. Rezultatele returnate sunt individualizate.

Păcat că nu-mi permit tehnologia asta avansata. sad

anonim_4396

A-ul ala de la prieten a aparut pe parcurs sad

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Jus7t):

Da,si mie imi place de Siri.

Da, l-am pus imediat după ce am dat "send" la răspuns, că nu menționasem nicăieri genul.
Oricum și daca ar fi de vreo relatie...nu e genul care sa facă sexting.

| Jus7t a răspuns (pentru anonim_4396):

Am dat din greșeală, era pentru tipa de mai sus care nu și-o permite pe Siri.

anonim_4396

Deci...exista posibilitatea unei relatii indiferent de gen? Pentru tine.

Pai de ce greșești mă și induci oamenii în eroare...ia că dau iar nefolositorhee hee

| Jus7t a răspuns (pentru Catrice):

Soune-i că jus7t de pe TPU a zis că e de treabă, o să-i țină starea de bine până în 2022 pe vremea asta.
Serios, dacă e tipă...trebuie să știi tu ceva de ea să îi placă, ce gusturi are, ce ar putea să o bucure cel mai mult, îți dai seama că un răspuns de la noi deși ar părea bun s-ar putea să nu ii placă.
Daca citește. poți să îi cumperi o carte thinking

Pai chestia e ca eu o cam plac...ea mă place ca și prieten sad cu covidu asta și no job for months, nici n-aveam cum sa ne vedem ca poate se schimbau lucrurile

Nu citește. Oricum nu mă pricep la cumpărat cărți pentru altii laughing
După cum am spus mai sus, orice chestie pe care as lua-o ar trebui trimisa in a! ta țară non UE și e mai greu.

Dacă i-ai scrie ceva de mână și apoi i-ai trimite poze să vadă ce ai scris, ideea fiind că ai dedicat timp să faci asta, ori să desenezi ceva dacă te pricepi poate ar aprecia.
Idei mai bune nu am laughing

Pai ma pricep, da' chestia e..."ce" sa scriu/desenez etc laughing

Poți să inventezi ceva, ce ai face cu ea dacă ar fi în țară, ce ai vizita, ce gafe ai face tu/ea..chestii amicale.
Poți desena cum o îmbrățișezi laughing
Nu știu eu de astea.

Da da fix aia desenez...3 linii, un cerc, strat copiat, reverse image si e gata laughing

anonim_4396

Nu-s adepta relatiilor online
Daca ar fi citit ii puteai dedica un paragraf/mai multe dintr-o carte.
Nu prea vad ce ai putea face, in afara de cele 2 idei pe care ti le-am sugerat deja.Si pe prima ai respins-o sad

Știu sigur că nu ii plac cărțile d-astea de dragoste și din ce citesc eu, nu prea sunt citate potrivite de genul ălora de "te învață despre viață"(literatura fantasy nu dispune de așa ceva).
I-am propus roleplaying, o varianta mai soft la sexting...mi-am luat seen 3 zile sad
Oricum am găsit ce sa ii scriu, îmi trebuie doar inspirație și oleacă de imaginație.
PS:cat de lunga crezi că ar trebui sa fie o scurtă povestioara inventata prin care la final sa îi zici clasicul "lma"?

anonim_4396

Cand am zis "citate" ma gandeam la ceva de genul Emily Bronte, nu la "te invata despre viata".
Cine ar refuza roleplaying-ul? sad
Eu n-o am cu romantismul/cu povestile.Prea multa dragoste ma face sa vomit. Apreciez dragostea numai in literatura. Dupa mine un "lma" simplu(varianta lunga) e suficient.

Întrebări similare