De obicei sunt în stare să iau destul de rapid o decizie, adică nu sunt un om nehotărât, iar deciziile mele nu le regret, niciodată.
Depinde de cât de importantă e decizia. Nu îmi e mereu ușor, dar mă gândesc bine înainte să aleg.
Depinde de acel lucru, uite un exemplu mi-am cumparat un laptop cand am vazut ce pareri bune sunt despre el dar cand am vazut cum e ecranul ala glare l-am returnat, incerc sa fiu o persoana rationala dar ma inving emotile de multe ori
Caut răspunsul și din 2 variante rămân cu una, în general e aia proastă care îmi rămâne.
Cand vine vorba de chestiile importante, de regula le cantaresc destul de mult si ma gandesc o perioada inainte sa trag vreo concluzie, insa nu aman. Doar ma gandesc foarte mult la ea.
Daca este vorba de o chestie minuscula, ma voi gandi si razgandi de 20 de ori. Daca este vorba de o masa la restaurant, de exemplu, voi decide peste, apoi pui, apoi peste, apoi pui...prietenul meu o va lua razna..ma voi mai razgandi de cateva ori, o sa spun iar peste, apoi pui de vreo cateva ori in plus... o sa vina chelnerul si voi comanda un burger.
Anonymus101 întreabă: