Ma uit la filme, ascult muzica, ma joc pe Facebook solitaire dar nu singura(cu adversar), gatesc prajituri, cand e timp frumos ma plimb in oras si cumpar carti, sau stau pe balcon si citesc.
Ma mai uit si eu la tutoriale pe Youtube, mi-am facut playlist-uri separate in legatura cu ce muschi vreau sa lucrez. Nu te axa doar pe gantere, fa si geno, abdomene, chestii de genul.
Ma plimb,ma documentez,citesc,vad documentare, ascult muzica, meditez, discord, tiktok
Stiu un tip care facea doar flotari si n-arata ok. Avea picioarele foarte slabe ) Cate poti sa faci? De cat timp faci sport?
Vorbesc in spaniola, mă joc, cânt, citesc meme-uri, dorm, editez audio că video mi-e lene xd, și încerc să-mi fac prieteni dar nu-mi iese așa că mă limitez să speak cu lumea când joc câte ceva.
Avea bratele foarte dezvoltate, pieptul la fel, si in rest era prea slab.
Conteaza si numarul. Sunt mai multe tipuri de genoflexiuni, dar nu le stiu denumirile. Mi-e mai usor sa le fac si atat.
Shopping activitatea mea favorita
Sport
Seriale
Joaca cu cei 3 caini
Citesc carti psihologice
Dorm
Invat din cand in cand pentru bac, ca e pe drum si tot mai aproape de destinatie.
Cant la pian
Dansez prin casa de nebuna
Fac karaoke si clatite ca fara ele nu se poate.
Nu am
Si TPU il fac in timpul programului de lucru chiar (dar sa nu afle nimeni)
Pai tu dai răspunsuri neserioase și vrei seriozitate de la noi...nu se poate asa ceva, încalci regulamentul TPU.
Dannymuschei întreabă:
MiculAjutor întreabă:
Ralluuuuu întreabă: