Eu o excursie la Viena. Dar nu lui maica-mea, ci mamei copiilor mei
Lui maica-mea ii daruiesc nepotii, sa-i tina vreo 3 zile cat suntem noi doi plecati. Si-asa nu i-a vazut de la Pasti (2011).
Apropo, Fifi a mea vrea motzis, inainte sa o ambalam si sa o trimitem la bunica-sa, sa ii faca o felicitare lui maica-sa, pe trend. Asa ca am alergat prin librarii sa-i gasesc o hartie lucioasa roz, A4, cu inimioare (n-am gasit, am luat cu stelute). Pe ea am desenat un tablou de primavara, pe care ea l-a colorat cu sclipici, sa fie feng-shui. Apoi m-a pus sa-i compun o poezie dedicata, sa o buchiseasca ea pe verso pentru mama-san.
Eu i-am facut-o, sa se spele pe cap cu ea! Uite, o postez si aici, de 8 Martie, pentru toate (viitoarele) mamici TPU:
Mama mea e ca o floare
Din zapada rasarita,
Ghiocel de primavara,
Mama mea-i cea mai iubita!
Te iubesc mamica mea,
Ma trezesc cu tine-n minte,
Si adorm in poala ta,
Promitand sa fiu cuminte.
Multumesc lui Dumnezeu
Ca tu esti mamica mea
Si promit sa fiu si eu
Cuminte de ziua ta.
Deci luati-o si faceti ce vreti cu ez, eu m-am scos!
PS. Pentru Jelli, daca o citi vreodata tampenia asta a mea: Inlocuieste "mama" cu "bunica", restul ramane cum am stabilit... hai, pa, ma duc sa-mi fac bagajele!
Eu din pacate nu sunt acasa, sa pot sa ii dau ceva mamei mele, insa, o sa ma revansez cand o sa merg!
Păi am văzut imaginea într-un răspuns de-al tău de la totul despre TPU, şi mi-a plăcut.
deeea87 întreabă: