| Fantaspirit a întrebat:

Voi ce mâncați zilnic de obicei?

Răspuns Câştigător
| Ganea_Marian-Dumitru_1972 a răspuns:

Supă, brânză cu ceapă, șuncă, pește,ficat fiert, portocale, mandarine, clementine, grapefruit, mere, ciocolată, ciocolată amăruie, ciocolată albă, nuga, arahide, kefir, iaurt, pâine graham, pâine integrală, pâine de cartofi, pâine de secară.

9 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

De exemplu azi, am fost la mec cu lucru, am băgat un Burger de vita apoi o milka, niște caramele de la megaimage, seara 4 mici și 80 de grame de cartofi prăjiți, niște ananas, salam de biscuiți, vreo 3500 de calorii, foarte mult, cred ca ceaiul ala negru mi-a dar pofta de mâncare

| Fantaspirit explică (pentru RAY):

Mănânci pe fond emoțional,trebuie să îți găsești o pasiune ceva sa îți ocupi mintea,gândurile, și poftele culinare. Mâncarea e un refugiu, trebuie sa cauți un refugiu mai sănătos, și eu mănânc mult dulciuri, dar nu e bine, uneori e bine sa faci și post intermitent

| LordCristobal a răspuns:

Dimineata-rosii,ardei,castraveti,morcovi,oua,branza,muschiulet de pui,file de somon,conserve de peste, prosciuto crudo.
Bine o zi mananc branza, in alte muschiliet de pui si alta zi file de somon.
La pranz-Ciorba de legume, piept de pui sau aripioare de pui cu legume Edenia sau mai fac cate o salata.
Seara-o felie de paine cu dulceata, fructe, unt de arahide.

| RAY a răspuns (pentru LordCristobal):

Bravo,sănătos, asa vreau și eu, doar ca eu nu știu sa fac de mâncare

| CleanHeart a răspuns:

Tot ce prind prin frigider

| liliana77any a răspuns:

Cartofi prajiti si ochiuri

| Sldushsh a răspuns:

Pâine, carne, ouă

Întrebări similare