Supă, brânză cu ceapă, șuncă, pește,ficat fiert, portocale, mandarine, clementine, grapefruit, mere, ciocolată, ciocolată amăruie, ciocolată albă, nuga, arahide, kefir, iaurt, pâine graham, pâine integrală, pâine de cartofi, pâine de secară.
Dimineata-rosii,ardei,castraveti,morcovi,oua,branza,muschiulet de pui,file de somon,conserve de peste, prosciuto crudo.
Bine o zi mananc branza, in alte muschiliet de pui si alta zi file de somon.
La pranz-Ciorba de legume, piept de pui sau aripioare de pui cu legume Edenia sau mai fac cate o salata.
Seara-o felie de paine cu dulceata, fructe, unt de arahide.
De exemplu azi, am fost la mec cu lucru, am băgat un Burger de vita apoi o milka, niște caramele de la megaimage, seara 4 mici și 80 de grame de cartofi prăjiți, niște ananas, salam de biscuiți, vreo 3500 de calorii, foarte mult, cred ca ceaiul ala negru mi-a dar pofta de mâncare
Bravo,sănătos, asa vreau și eu, doar ca eu nu știu sa fac de mâncare
Mănânci pe fond emoțional,trebuie să îți găsești o pasiune ceva sa îți ocupi mintea,gândurile, și poftele culinare. Mâncarea e un refugiu, trebuie sa cauți un refugiu mai sănătos, și eu mănânc mult dulciuri, dar nu e bine, uneori e bine sa faci și post intermitent
AlexandraAle121 întreabă: