Cum am mai zis, inca unul din coada frumoasa ce-o avem la noi in tara de intelectuali cocliti, conferentiari cu fetisoara blanda si calda, care nu zice nimic interesant.De citate nu stiam, ca nu l-am urmarit cu atentie, da' daca te uiti la marii scriitori ai lumii - nu ca ar avea ei vreo legatura cu "Dan Purice" - mai toti s-au scremut sa isi creeze ideologia din ce-au vomitat vreo alti 3-4 inaintea lor si au adaptat.
Conferentiari smecheri mai gasesti pe Alfa Omega TV.Ema poate confirma.Eu ma uit acolo pentru sado-masochism si amuzament, sunt mult mult mai tari decat Dan Puric.Stai sa-l vezi pe Luigi Mitoi!
Are un oarecare intelect dar ceea ce ma enerveaza este ca spune multe gogomanii (cum ai spus in blog "prosteste prostii") si se increde in divinitate.
Nu una prea buna. Si imi vine greu sa explic de ce. Modul lui de a gandi are erori.
Buna. Ti-am citit blogul mai de mult dar am uitat sa il salvez la marcaje, este foarte bun!
Pe profilul Wiki al lui Dan Puric scrie ca e un apologetic crestin deci nu ar trebui sa te mire atitudinea lui Trebuie sa te obisnuiesti cu ideea ca exista foarte multi prosti si persoane care profita de acesti prosti.
Hehe, nu ştiam, mulţumesc! Abia mai am timp şi eu să scriu pe-acolo, chiar mă gândeam dacă aruncă o privire cineva acolo sau eu vorbesc cu mine.
Eh, personajul ăsta mă amuză, dar mă şi enervează, de-aia am şi scris despre el. Oricum, sunt multe lucruri pe care le urăsc, n-aş mai termina de scris. Dacă măcar e o persoană care dă pe-acolo, atunci e bine. Mulţam!
Nu am realizari mai mari ca Dan, dar nici el nu e un Tesla sau Einstein, sa nu uitam totusi.
Si oricum asta nu ma impiedica sa am dreptul la o parere despre el. Nu stiu ce intelegi prin anonim si de ce ai mai scris asta.