anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Voi ce părere aveți despre Dan Puric?

10 răspunsuri:
| Zenicide a răspuns:

Buna. Ti-am citit blogul mai de mult dar am uitat sa il salvez la marcaje, este foarte bun!

Pe profilul Wiki al lui Dan Puric scrie ca e un apologetic crestin deci nu ar trebui sa te mire atitudinea lui happy Trebuie sa te obisnuiesti cu ideea ca exista foarte multi prosti si persoane care profita de acesti prosti.

| RAY a răspuns:

Da e geniu tocmai a demonstrat ca nu e purec

| RAY a răspuns (pentru Zenicide):

Si purici sunt crestini

Răspuns utilizator avertizat
| Zenicide a răspuns:

Nu am realizari mai mari ca Dan, dar nici el nu e un Tesla sau Einstein, sa nu uitam totusi.
Si oricum asta nu ma impiedica sa am dreptul la o parere despre el. Nu stiu ce intelegi prin anonim si de ce ai mai scris asta.

| aliceinchains a răspuns (pentru Zenicide):

Hehe, nu ştiam, mulţumesc! Abia mai am timp şi eu să scriu pe-acolo, chiar mă gândeam dacă aruncă o privire cineva acolo sau eu vorbesc cu mine.
Eh, personajul ăsta mă amuză, dar mă şi enervează, de-aia am şi scris despre el. Oricum, sunt multe lucruri pe care le urăsc, n-aş mai termina de scris. Dacă măcar e o persoană care dă pe-acolo, atunci e bine. Mulţam!

| aliceinchains a răspuns (pentru U2lrish):

Eşti ironic, nu? Sper...

| BeyondTheDarkSun a răspuns:

Are un oarecare intelect dar ceea ce ma enerveaza este ca spune multe gogomanii (cum ai spus in blog "prosteste prostii") si se increde in divinitate.

| reihiuke a răspuns:

Nu una prea buna. Si imi vine greu sa explic de ce. Modul lui de a gandi are erori.

| Dumnezău a răspuns:

Cum am mai zis, inca unul din coada frumoasa ce-o avem la noi in tara de intelectuali cocliti, conferentiari cu fetisoara blanda si calda, care nu zice nimic interesant.De citate nu stiam, ca nu l-am urmarit cu atentie, da' daca te uiti la marii scriitori ai lumii - nu ca ar avea ei vreo legatura cu "Dan Purice" - mai toti s-au scremut sa isi creeze ideologia din ce-au vomitat vreo alti 3-4 inaintea lor si au adaptat.

Conferentiari smecheri mai gasesti pe Alfa Omega TV.Ema poate confirma.Eu ma uit acolo pentru sado-masochism si amuzament, sunt mult mult mai tari decat Dan Puric.Stai sa-l vezi pe Luigi Mitoi!