anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Voi ce parere aveti despre cersetorii de like-uri pe facebook? Am scris si un articol despre asta pe blog.

10 răspunsuri:
| wforweirdo a răspuns:

Ma enerveaza. Si nu sunt doar pe facebook, imi trimit mass-uri si pe messenger, unii mai puneau intrebari si pe TPU... De obicei ii ignor, sau le spun ca sunt penibili.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru wforweirdo):

O colega chiar imi spunea: "dar ei nu cersesc, ci doar te roaga sa le dai, daca vrei sa le dai da, daca nu te lasa in pace, in fond ce e rau in asta? Poate unii nu au vazut poza lor si au nevoie de like-uri ca asa le place". Sunt singura careia i se pare nitel aberant? Ma simt revoltata.

| wforweirdo a răspuns (pentru anonim_4396):

Inseamna ca cersesc si atentie. Nu sunt de acord cu colega ta, daca imi place poza dau like, daca nu, nu. Daca n-am vazut-o, o voi vedea probabil in viitorul apropiat, daca nu, ghinion, probabil inseamna ca nu ma intereseaza. Si ce ma rog le place in a avea multe like-uri? Ca nu rezolva nimic cu ele, adica, eu cand vorbesc cu o persoana nu ma intereseaza daca are 10 sau 100 de like-uri la nu stiu ce poza. Fara facebook toti idiotii astia ar fi 0. N-am nevoie de invitatie speciala sa dau un like. laughing

| x3Ad a răspuns:

Doar nişte persoane care vor să iasă mai populari cu paginile lor de pe facebook. Oricum la ce ajută asta? La nimic. Când văd pe cineva care spune "Te rog, vreau un like pe fb, mă ajuţi?" deja mi se face silă. În lumea reală like-urile astea nu valorează nimic.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru wforweirdo):

Pai eu nu stiu, de ce le place? Probabil au o obsesie in a colectiona aprecieri sau au o manie in a avea lucruri multe, de parca like-urile i-ar face mai frumosi decat sunt sau le folosesc la ceva. La un concurs de beauty nu te intreaba cate like-uri ai pe facebook, ci cat de frumos esti in valoarea reala.

| wforweirdo a răspuns (pentru anonim_4396):

Sunt de acord cu tine. Lasa-i, ca degeaba le explici, tot nu inteleg.

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru wdexwjmwd):

L-a vazut. A zis ca ea nu m-a invatat sa fiu vulgara si ca m-am dat in spectacol ca ultima pitsipoanca.

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru wdexwjmwd):

Probabil big grin.