Eu imi pun/cumpar exact atat cat stiu ca mănânc, poate un pic mai mult (dar nu foarte mare diferenta), ca poate am musafiri. N-are rost sa dai banii pe prea multa mâncare care sta in frigider si se strica, ca doar tot 3 mese sunt pe zi.
Pentru ca sunt roman adevarat si un bun crestin, am sa fac ce face orice roman care se respecta :
Beau alcool pana imi cedeaza ficatul
Mănânc doar carne, cârnați si sorici. Exclus legume si fructe, iach. Legumele si fructele sunt doar pentru saracii care nu isi permite sa manance ca mine porc.
Trebuie sa ma asigur ca toti vecinii mei vor asculta playlistul meu cu manele.
Eu nu mananc mai mult decat de obicei. Poate ceva mai finut, dar tot in cantitati mici. Si, una la o masa, alta cateva ore mai tarziu.
Masa trebuie sa fie plina in cazul in care ai multi invitati la tine. Problema e ca oamenii nu aproximeaza corect cam cata mancare le trebuie, si ajung sa cumpere mai mult decat au nevoie. Asta plus oamenii care se bat cu pumnii in piept ca vin la tine, iar pe ultima suta de metri, brusc o mare parte din ei nu mai vin, iar tu ramai cu 6 feluri de mancare pe plus.
Tzanca Uraganul, maestrul FS, Vali Vijelie, Sandu Ciorba, Adrian minune, Bogan DLP, Nicolae Guta, Dani Mocanu, and the list goes on...
Aa da, mereu oriunde e cineva care zice ca "a intervenit ceva"
Si eu urasc tipul ala de persoane. Singura scuza pentru care te-as absolvi de la insolenta de a nu mai veni la mine, dupa ce mi-ai spus vehement ca o sa ajungi, e atunci cand iti moare cineva, se intampla vreo calamitate, sau cineva te rapeste. Ca in rest, poti oricand sa le spui celorlalti ca deja ai planuri.
AdeAdelina578 întreabă: