| Marius131415 a întrebat:

Voi ce spuneți, banii aduc fericirea?

15 răspunsuri:
| ElExistaElAudeElVedeElStie a răspuns:

Niciodată nu aduc Adevărat fericire bani Niciodată.

Și cine cred ca bani sunt Adevărat fericire acel om nu știe ce este Fericirea Adevărat și nu o sa fie Fericit Cu Adevărată Niciodată.

Fericirea Adevărat nu o poți defini Nu o poți cumpăra Niciodată cu bani și nu o poți înlocui Niciodată cu nimeni sau cu altcineva.

| Skylor a răspuns:

Cei care nu îi au, spun ca da.

| Marius131415 explică (pentru Skylor):

Și cei care ii au zic că da?

| SilentRain a răspuns:

Da,mai bine plâng din Dubai decât în fundul curții cu buzunare goale

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Da, dar fericirea e o stare de moment. Nu poti trai fericit doar din cateva realizari, pentru ca mereu apar dorinte tot mai mari si mai dificile.
Dar daca te duci la un copil sarac si ii cumperi cate ceva de 100 de lei, cu siguranta il vei face fericit.
Depresivii vor gasi motive sa se izoleze si sa planga langa bani, dar asta nu inseamna ca oamenii normali nu se bucura cand isi permit lucrurile pe care le-au visat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu,dar o întrețin.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Succesul,realizările,sănătatea mintală,familia,iubirea; iubirea de sine, iubirea față de Dumnezeu, faptele bune, prietenii, sănătatea, toate astea aduc fericirea.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Sunt o mare parte dintr un angrenaj care aduce fericirea. Cine îmi zice mie că e fericit că e sănătos, că are familie dar că e rupt in c.ur de foame și nu îți poate hrăni copii o să mă facă să îi rad in fața

| Marius131415 explică (pentru suntserios):

Pai da, evident, eu sunt de parereexact ca tine ca sunt doar o piesa din puzzle, dar nu m-am exprimat bine, cand am zis daca banii aduc fericirea ma refer gen sa ai neaparat peste 7000lei...asta zic, iar parerea mea e ca daca esti sanatos, ai familie, ai incredere in tine, poti sa fi fericit si cu minim pe economie dar cu promisiunea ca in timp sa ajungi si tu la 3000-4000 lei, in conditia in care mori de foame e grav, asta e drama deja.,

| Marius131415 explică (pentru suntserios):

Si depinde cum iei banii,asa gen sa lucrezi pe o functie de la stat sa freci menta pe salariu mare asa da, banii aduc fericirea, dar in schimb sa lucrezi manager in mediul privat ore in sir peste program, te lipsesti am o ruda care e manager ia banii frumosi dar nu-i convine, e super stresant.

| Marius131415 explică (pentru anonim_4396):

Corect,mare dreptate, e un intreg proces, nu doar sa ai o piesa din puzzle.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Banii n-aduc fericirea

Dacă ai ști și tu,
Că banii n-aduc fericirea
Dacă ai ști și tu,
Mai de preț este iubirea...
Ai zâmbi, zi de zi
Soarele te-ar urmări
Dacă ai ști și tu
Că banii n-aduc fericirea

| gemeni6226 a răspuns:

Fericirea nu aduc, in schimb ce nefericire cand nu ii ai! In orice caz e o stare de bine si implinire cand ai suficienti.Nu ai acel stress interior ca trebuie sa-i numeri sa-i imparti.E o stare de bine daca ai suficienti.

Întrebări similare