| わたなべ久美子 a întrebat:

Voi credeti ca am putea sa ne deschidem chakra in asa fel incat sa o putem folosi la fel cum o folosesc si cei din naruto? Cum am putea sa le deschidem? Funda pentru cel mai convingator raspuns.

19 răspunsuri:
| ComatoseWine a răspuns:

Noi avem chakra? Din cate stiu nu.Doar vese de sange si nervi.Si nu cred ca am putea. Daca se putea, o faceam de multwinking

| わたなべ久美子 explică (pentru ComatoseWine):

Pai, da avem chakra dar nu este deloc dezvoltata adica aproape inexistenta.

| ComatoseWine a răspuns (pentru わたなべ久美子):

Am vazut Naruto si personajele aveau si ei un fel de "vase" pein care curgea chakra.La noi pe unde curge?

| わたなべ久美子 explică (pentru ComatoseWine):

Uite aici ceva care poate te lamureste http://ro.wikipedia.org/wiki/Chakra

| ComatoseWine a răspuns (pentru わたなべ久美子):

E doar un concept.Are legatura cu credintele hindusilor.Plus ca in lumea Naruta conceptul de chakra difera de cel din religia hindusa.Ar fi interesant sa existe, dar se pare ca nu. Dar avem un potential mintal. Poate peste 500 de ani vom putea sa facem chestii supranaturale.

| SethMC a răspuns:

Daca vrei sa vezi cum sa iti deschizi chakrele cauta pe google flacara neagra si intri pe primul site si gasesti acolo tot ce vreidespre chakre, demoni si mai multe si da exista dar nu ca in naruto ala e facut dupa acele conceptii..iti explica mai multe siteu.si app alea erau vase spirituale nu fizice cu toti avem asa ceva

| Emin90 a răspuns (pentru SethMC):

Gatu matii de satanist phbbbbt

| SethMC a răspuns:

Si care e problema daca sunt satanist? asta nu inseamna ca ma omor singur sau prosti din astea ba creier de nuca

| SethMC a răspuns (pentru Emin90):

Ai vreo problema cu satanisti?

| MeimeiPinguinu a răspuns (pentru Emin90):

Asta a fost amuzant laughing

| わたなべ久美子 explică (pentru SethMC):

Bun da chestia asta chiar merge? Adica ai incercat-o si a mers cam ce ti s-a intamplat?

Daca ma enerveaza ceva mai mult decat crestinii, aia sunt satanistii! phbbbbt :-&

| SethMC a răspuns (pentru Emin90):

Si atunci tu ce esti ma nici satanis nici crestin esti neutru
?

| SethMC a răspuns (pentru わたなべ久美子):

Mai eu nu am avut chef de din astea e multa meditatie dar am incercat alte chesti gen sa imi canalizez energie in palma chesti din astea

Bun da chestia asta chiar merge? Adica ai incercat-o si a mers cam ce ti s-a intamplat? Aia cu chakrele a mers?

Aaaa oke mersi oricumwinking

| SethMC a răspuns (pentru わたなべ久美子):

Da merge doar ca dureaza ceva pana le deschizi pe toate

Sunt piscopacwinking

| Okkultist a răspuns:

Te rog baga id-ul meu si iti voi explica tot de yoga, chakre care inseamna roata in sanscrita, mudra adica semnele aceele blizzard17x