Noi avem chakra? Din cate stiu nu.Doar vese de sange si nervi.Si nu cred ca am putea. Daca se putea, o faceam de mult
Pai, da avem chakra dar nu este deloc dezvoltata adica aproape inexistenta.
Am vazut Naruto si personajele aveau si ei un fel de "vase" pein care curgea chakra.La noi pe unde curge?
Uite aici ceva care poate te lamureste http://ro.wikipedia.org/wiki/Chakra
E doar un concept.Are legatura cu credintele hindusilor.Plus ca in lumea Naruta conceptul de chakra difera de cel din religia hindusa.Ar fi interesant sa existe, dar se pare ca nu. Dar avem un potential mintal. Poate peste 500 de ani vom putea sa facem chestii supranaturale.
Daca vrei sa vezi cum sa iti deschizi chakrele cauta pe google flacara neagra si intri pe primul site si gasesti acolo tot ce vreidespre chakre, demoni si mai multe si da exista dar nu ca in naruto ala e facut dupa acele conceptii..iti explica mai multe siteu.si app alea erau vase spirituale nu fizice cu toti avem asa ceva
Si care e problema daca sunt satanist? asta nu inseamna ca ma omor singur sau prosti din astea ba creier de nuca
Te rog baga id-ul meu si iti voi explica tot de yoga, chakre care inseamna roata in sanscrita, mudra adica semnele aceele blizzard17x
azxdany2012 întreabă:
Constantin200787 întreabă: