| UnchiulRamiz a întrebat:

Voi credeti ca exista blaturi la europenele de fotbal sau mondiale? Adica s-a vrut ca Argentina sa castige ultimul mondial de exemplu

9 răspunsuri:
| Mindfulness a răspuns:

Peste tot sunt blaturi, nu doar in fotbal.

| UnchiulRamiz explică (pentru Mindfulness):

Atunci inseamna ca si Realul nu a castigat pe bune 15 sau 16 trofee CL? Exemple as mai da Roma-Barcelona si Liverpool-Barcelona, prea batator la ochi au fost meciurile astea

| Mindfulness a răspuns (pentru UnchiulRamiz):

Real nu are adversar, la restul e posibil.

A avut adversar pe Man City, 3-4 ocazii uriase a ratat Haaland. La 11 metri am presimtit ca Lunyn o sa apere. Romania ce zici da vreun gol la european?

Da goluri nu gol dar nu se va califica, se vor califica Belgia și Ucraina, dar nu cred că o să ne facem de ras, cu mult noroc poate avem noroc sa ne calificăm de pe 2.

Bine ar fi sa nu ne facem de ras, daca iesim din grupe e de ajuns

Nu o să ne facem de ras, poate ne vom califica mai departe. Daca trecem de grupe o sa generam multe surprize.

| RAY a răspuns:

Depinde de meci,de miza, de politica,de multe,daca e meci in grup si nu e important se poate face,cei drept in cine sa mai avem incredere? pentru ca eu cred ca asta e cauza conspiratilor lipsa increderi in orice lucru,daca america a pacalit lumea ca a ajuns pe luna mare lucru ca na argentina sa fie campioana mondiala, ceea ce stim este trecutul trait dar si ala poate fii fals si prezentul acum si desigur prin metoda stiintifica, dar cum poti dovedi ca argentina a facut blat? vei vedea ca ucraina va ajunge in sferturi sau semnifinale sau finala, traim intr o lume a minciuni, nu e paranoia mai ales cu toleranta asta tampita

| RAY a răspuns (pentru RAY):

Https://web.facebook.com/presuracristi
eleva Iulia Coțuba: Ce m-a învățat școala?
• să mă conformez
• să mint
• să-mi șterg cu buretele personalitatea
• să mă ascund în spatele unor standarde absurde
• să fim superficiali
• să fim ipocriți
• imposibilitatea de a ne exprima punctul de vedere
• imposibilitatea de a gândi diferit
• imposibilitatea de a fi autentici
• o sursă de frustrare
• o sursă de dezamăgire
Din interacțiunile mele cu tinerii, răspunsurile Iuliei nu sunt singulare. Chiar așa să fie? Și, mai important, care este sursa fundamentală acestor rele?