Nu prea am nicio parere.Nu a fost nimeni ca apoi sa se intoarca si se ne povesteasca.Ai crede ca totusi trebuie sa platesti cumva pentru ce faci pe lumea asta, dar in ce mod, nu stiu.
Nu știu dacă duce în iad. Da știu 10000000000%%%%%% și mai mult de atâta ca dacă iei viața unui om nevinovat și faci una ca asta e groaznic...ăla nu-i om și altceva da om sigur nu este.
Zici bine, dar daca e vorba de un om rau sa zicem?
Uite eu ori ca de mult rău a-și vedea nu acum sa facă una ca asta nimănui eu prefer eu sa fiu cel omorât decât sa facă asa ceva eu altceva nu știu ce să-ți mai spun eu asa sunt nu știu cum sunt alți treaba lor dacă ei vor sa ia viata unui om...
Hmmmm, practic nu știm ce este după moarte. Poate e Dumnezeu, poate e Allah, poate Nirvana, dar iadul există în orice religie. Ar fi foarte trist ca oamenii care chiar merită iadul să scape nepedepsiți.
Eu cred ca daca ucizi din placere, orice fiinte, te duci in iad.
Nu vad ajungand in iad un soldat care omoara in razboi pentru tara lui!
Stimata doamna, nu are logica ce spuneti. Crima nu e pacat dar sinuciderea e?
Logica nu are creierul tau. Dumnezeu te iarta daca omori dar daca tu te omori pe tine atunci nu te va mai ierta pentru ca Dumnezeu ne-a dat o viata si a pus regula ca oricat de rea ar fi ea trebuie sa o traim. Dar daca omori pe cineva nu e impotriva nimanui. Acum depinde din ce cauza ai omorat. Ti-am zis, du-te la biserica si o sa intelegi.
Cum am zis, logica nu ai tu. Sa omori si sa te omori nu e acelasi lucru.
Sunt ateu, dar consider ca nu trebuie omorât nimeni, daca a făcut ceva rău să sufere toată viața în chinuri