| BobTheCat a întrebat:

Voi credeti in cititul in palma? Mie mi se pare cam absurd (fara suparare) laughing

6 răspunsuri:
| mODIN a răspuns:

Nu cred ca mai sunt prea multi care sa creada in cititul in xyz. Pentru cine crede, sa apeleze la mine, fac preziceri in carti Tarot pentru 1000 de lei sedinta.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Nu cred in nimic de genul, nici macar in divinitati sau profetie.
Dar ma amuz "crezand" in superstitii, ghicit si astrologie. E o modalitate de a fugi de anxietatea generata de lucrurile pe care nu le putem controla, cred eu.

| Violleta2022 a răspuns:

Se numeste CHIROMANTIE, cititul in palma!
https://suada.ro/introducere-in-chiromantie/

suntserios
| suntserios a răspuns:

Cam absurd?

| BobTheCat explică (pentru Violleta2022):

Interesant, nu stiam! Multumesc de informatie!

| MistarGoGu a răspuns:

50 -50 %! In liceu am fost cu niste colegi de clasa la Berar! Pe langa primaria veche din Brasov era o țigancă care asta făcea! A ghicit la mai multi 80 % chestii adevarate chiar din trecut pe care ea ca străină NU putea sa le stie!
I-a spus unei colege ca va avea un accident auto cu o rudă din vina unui bețiv! Nu a luat in serios! Peste 9 luni aflu ca Era in comă la județean cu varu-sau si alte 3 fete! S-au răsturnat cu masina pe drumul spre Poiana Bv din cauza unui bețiv. El *( varu )a murit. Cele 3 au stat in comă câteva zile. Ea *( colega ) 4 săptămâni plus paraplegie *( paralizie la picioare )!