| HighParadox a întrebat:

Voi credeti in existenta spiritelor sau ati vazut/cunoscut vreo situatie de genul acesta?

15 răspunsuri:
| Cosminovici18 a răspuns:

Nu,Nu cred in existenta lor nu am vazut/nu am cunoscut nicio situatie si nu cred nici in ruptul capului!

| YONTU a răspuns:

Te uiti la fenomene stranii? Pai sa stii ca aceste aparitii paranormale ale spiritelor, nu stiu de ce, ca numai in zona Americii apar. Nu te-ai intrebat vreodata de ce nu apar si la noi in Europa? Nu cred si nici nu exista!

| Creier a răspuns:

Eu una nu cred.Nu am avut nicio experienta cu fantomelaughing.

| NorishorPhufos a răspuns:

Mda, cred in acestea fiindca am avut mai multe experiente in legatura spiritelor. Prima a fost povestita de mama: cand lucra la restaurant vorbea cu colegii ei despre cine crede in spirite si cine nu si in acel moment s-a deschis usa cu senzori si nu a intrat nimeni, iar dupa a inceput sa cante mos craciun(stiti jucaria aceea care daca apesi pe un buton incepe sa cante, era Craciunulbig grin) si dupa cateva minute s-a auzit glasul strabunicei mele. Iar alta experienta a fost cand eram eu singura acasa si stateam la pk iar telecomanda era in pat, la o mare distanta de mine, si la un moment dat s-a aprins televizor, asta s-a intamplat de 3 ori dupa care am inceput sa vorbesc si sa-i spun ca stiu ca e langa mine si i-am multumit (era fratele meu care a murit cu 3 ani in urma). Si multe alte experientehappy

| RTDRomania a răspuns:

Salut am un video care aparea o persoana(fata) in video cand aveam banchet dar eu unu nu cred dar daca era adevarat asta e, pacat ca nu pot sa iti arat videul dar sa iti spun drept eram 10 copi cu cameramanul inclus si in video aparea 11.

| NorishorPhufos a răspuns (pentru YONTU):

Apar si in Europa, dar in Romania nu am auzit pana acum, insa a aparut foarte mult in Italia (am trait acolo 7 ani). O sa se faca cunoscut paranormalul si in Romania happy sunt convinsa de asta

| PamiAdelush1999 a răspuns:

Nu putem spune cu certitudine daca spiritele exista sau nu. Unii oameni spun ca au trait experiente paranormale. Unii cred in spirite, altii nu, oricum eu una zic sigur ca toti ne temem de o lume a intunericului de o lume nevazuta chiar daca nu multi recunosc asta. Eu una pot spune ca DA cred in spirite chiar daca nu se arata. Acest subiect pentru mine a devenit o pasiune dar care sper sa nu se transforme intr-o obsesie deoarece sunt chestii care mie mi se par bizare dar poate sunt perfect normale si au explicatii

| YONTU a răspuns (pentru NorishorPhufos):

Hai ma dapa stii ca nu existalaughing. Sunt toar povesti!

| YONTU a răspuns (pentru NorishorPhufos):

Ma sperii! worried

| NorishorPhufos a răspuns (pentru YONTU):

happy Nu te oblig sa ma crezi, eu una sunt sigura 100% ca exista, daca ai avea si tu experiente ai crede. Asta e un adevar care nu toti stiu, dar o sa devina cunoscut si aici happy

| Johanndjmt2 a răspuns:

Eu personal cred ca exista o parte a universului pe care noi oamenii nu o intelegem pe deplin. Si avem mereu obiceiul de a spune : daca nu vad nu cred.
Totusi, trebuie sa acceptam faptul ca realitatea este mai mult decat putem vedea in jurul nostru, si ca unele lucruri se pot intampla fara o explicatie rationala.

| 35zone a răspuns:

Nu, nu cred si nici nu am vazut laughing

| AlexGreen a răspuns:

Mda eu cred in asa ceva si chiar am trait vreo 2-3 exemple prima era pe la vreo 2 noaptea in urma cu cativa ani, dupa ce am stins televizorul amm vazut pe hol o silueta neagra care venea spre mine reactia mea a fost sa aprind televizorul numai ca televizorul meu se aprinde mai greu si am inceput sa zic in gand tatal nostru si a disparut iar a doua era tot asa pe la vreo 2 noaptea eu dormeaam si am auzit un marait puternic de pisica(am 2 pisici si credeam ca se bat)m-am trezit repede si am observat ca nu era nici o pisica in camera mea avand usa inchisa stiu ca e cam greu de crezut dar va spun cu mana pe inima ca este advarat Zbye

| Chrris a răspuns (pentru NorishorPhufos):

Imi pare rau pentru fratele tau!

| NorishorPhufos a răspuns (pentru Chrris):

happy mersi, oricum a trecut happy