Http://xkonan.sunphoto.ro/a_-_Ghost_-_reality_or_fantasy
Da, cred. Fenomenele paranormale sunt fantastice dacă le poţi înţelege. Mi s-a întâmplat acum un an, doi o întâmplare mai puţin frumoasă. Oricum, vreau să spun că, cred; trăim într-o lume unde totul este posibil. Chiar dacă toţi spunem că nu există aia, nu există aia, până la urmă spunem asta doar pentru a ne simţi în siguranţă.
Acum să-ţi spun întâmplarea. Sincer, atunci eram în faza '' realitate sau vis?! ''. Să-ţi povestesc.
Veneam de afară, ceasul era vreo 21-22; mergeam pe alee, şi mă uit din întâmplare la balcon. Am rămas nemişcată, nu mă mai puteam mişca pur şi simplu. Am văzut clar, un băiat în vârstă cam de 8-9 ani, scund la balconul meu. Mă privea insistent, parcă era furios pe mine. Ştiu că avea o privire rece, ca de gheaţă. Nu avea o culoare normală a pielii. Era ceva spre alb-gri; şi avea nişte cearcăne mari la ochi. Am rămas câteva secunde şi m-am uitat la el, după care puştiul a dispărut. Am luat-o la fugă în casă pe unde am apucat. Adevărul este că m-am speriat îngrozitor de tare, dar nu suficient ca asta să mă facă să renunţ la micile mele cercetări în legătură cu fenomele paranormale.
Stai la tara, adica in sat? Ca acolo mereu se intampla chestii din astea
Da. Dar, această întâmplare în acest moment nu mai e chiar atât de înfricoșătoare cum a fost la început. Şi, nu pot răspunde afirmativ la comentariu tău "acolo mereu se întâmplă.", fenomenele paranormale se întâmplă acolo unde a avut loc o nenorocire, dar, nu pot îmi pot imagina că în casa mea, în trecut a fost ucisă o persoană sau mai multe.
Dar până la urmă de asta se numesc "fenomene paranormale", pentru că sunt paranormale.
unknown12345 întreabă:
LisaJulie întreabă: