Acus cateva luni, stateam in camera mica cu sora mea. Noi avem o casa de marcat de jucarie.Stateam la Tv si dintr-o data aud ca se aude ca tasteaza cineva numere.Am fugit in camera mare. Apoi cu frica in mine m-am reintors.Tot acelasi lucru. Dupa 1 zi am adus casa de marcat in camera mare. Dupa-masa s-a auzit acelasi lucru.Eu nu cred in fantome, cred in spirite.Mie mi-a murit bunicul.
Si mai am si alta poveste.
Era ziua mamei mele.Stateam la calculator, si dintr-o data aud ca in camera mica a cazut ceva pe jos.Eu ma gandeam ca sunt pisicile dar, sub scaun am gasit o cutie care era pe dulap. S-a dovedit ca nu erau pisicile.
Fantomele sunt o creatie a omului. Ele nu exista!
Omul o iventat toate porcariile astea cu fantome, varcolaci etc.
Fantomele exista! S-a intamplat asa: Eram la tara la o casa veche unde a locuitt un ucigas. Poate unii dintre voi va intrebati ce am cautat acolo. Ucigasul acela era bunicul meu. Din totdeauna m-a urat. Nestiind ca el era ucigas am intrat singuri in casa seara. Parintii mei erau afara. Se luase curentul. Atunci, de-odata sa aprins lumina. I-am vazut fata si am vrut sa plec dar ceva invizibil ma tinea. Mi-a bagat cutitul in spate si... a doua zi eram la spital. Mi-am revenit. Acum ma simt bine. Dar niciodata nu voi uita ce mi s-a intamplat si niciodata nu voi mai intra in casa aia!
Auto sugestia ai asociat acel fenomen cu o fantoma daca credeai in vampiri ai fi spus ca a fost vampiri, credinta ta in supranatural sia creat senzatia ca ceva supranatural a fost daca erai spetic nu credeai in de astea
Era el?
Care vrea sa vada un film de groaza, sa spuna. Ii dau eu unu de nu doarme 2 luni
Zi si mie te rog numele filmului
Zi
Nu exista, daca ar exista cu adevarat ar fi imposibil sa nu dai peste una, nu stiu, peste tot.
Eu sincer nu cred pana nu vad Dar uneori noaptea cand vin de la petreceri pe la 12-2 noaptea am o senzatie ca cineva e in spatele meu, dar mereu ma intorc si nu vad nimic.Sau daca mi se pare ceva infricosator in casa dau muzica tare.
Nu stiu exact ceam vzt exact. eracm la bunicu(bunica murise acum 2 luni) si eram cu o prietena(andreea) in camera in care murise bunica.ma uitam spre usa de la kamara (usa are un geam din acela cu model care nu se vede clar prin el) si a trecut cineva ..am deschis usa si nu era nimeni darr pe jos erau urme de noroi(precizez k afara ploua si era noroi)mam sperat ff tare...si andreea la fel iar bunicu a zis sa nu mai intram acolo daca ne e frica(povestea e cat se poate de reala) funda?:*:
Nu cred, stai s-o intreb pe bunica-mea, cimitirul e in spatele blocului
Pe o parte cred pe alta nu cred...parta care cred:tata cand era in Spania statea intr-o casa bantuita se auzea bubuiituri etc am dovezi cam atat. nu stiu daca ma crede cineva
Nonameloser întreabă:
deadeutzaaaaaaa întreabă:
LisaJulie întreabă: