| lulugabi a întrebat:

Voi credeti in fantome? Ati vazut vrodata una?

67 răspunsuri:
| Vladimir315 a răspuns:

Nu

| ooliveer a răspuns:

Nu happy

| ooliveer a răspuns:

Nu happy Dar nici nu am vazut :p

| gabitu12 a răspuns:

Normal! ca nu exista.

| ClaudiiaB a răspuns:

Acus cateva luni, stateam in camera mica cu sora mea. Noi avem o casa de marcat de jucarie.Stateam la Tv si dintr-o data aud ca se aude ca tasteaza cineva numere.Am fugit in camera mare. Apoi cu frica in mine m-am reintors.Tot acelasi lucru. Dupa 1 zi am adus casa de marcat in camera mare. Dupa-masa s-a auzit acelasi lucru.Eu nu cred in fantome, cred in spirite.Mie mi-a murit bunicul.

Si mai am si alta poveste.
Era ziua mamei mele.Stateam la calculator, si dintr-o data aud ca in camera mica a cazut ceva pe jos.Eu ma gandeam ca sunt pisicile dar, sub scaun am gasit o cutie care era pe dulap. S-a dovedit ca nu erau pisicile.

| raulbalaur a răspuns:

Fantomele sunt o creatie a omului. Ele nu exista!
Omul o iventat toate porcariile astea cu fantome, varcolaci etc.

| carla26o a răspuns:

Nu

| TheGodOfWar a răspuns:

Fantomele exista! S-a intamplat asa: Eram la tara la o casa veche unde a locuitt un ucigas. Poate unii dintre voi va intrebati ce am cautat acolo. Ucigasul acela era bunicul meu. Din totdeauna m-a urat. Nestiind ca el era ucigas am intrat singuri in casa seara. Parintii mei erau afara. Se luase curentul. Atunci, de-odata sa aprins lumina. I-am vazut fata si am vrut sa plec dar ceva invizibil ma tinea. Mi-a bagat cutitul in spate si... a doua zi eram la spital. Mi-am revenit. Acum ma simt bine. Dar niciodata nu voi uita ce mi s-a intamplat si niciodata nu voi mai intra in casa aia!

| ateuNEGATIV a răspuns (pentru TheGodOfWar):

Auto sugestia ai asociat acel fenomen cu o fantoma daca credeai in vampiri ai fi spus ca a fost vampiri, credinta ta in supranatural sia creat senzatia ca ceva supranatural a fost daca erai spetic nu credeai in de astea

| lulugabi explică (pentru TheGodOfWar):

Era el?

| TheGodOfWar a răspuns:

Care vrea sa vada un film de groaza, sa spuna. Ii dau eu unu de nu doarme 2 luni

| Giura_Florin_1992 a răspuns (pentru TheGodOfWar):

Zi si mie te rog numele filmului big grinbig grin

| lulugabi explică (pentru TheGodOfWar):

Zi

| TheGodOfWar a răspuns:

The Exorcist, Florine

| MiruShiAtat a răspuns:

Nu exista, daca ar exista cu adevarat ar fi imposibil sa nu dai peste una, nu stiu, peste tot.laughing

| Razvy073 a răspuns:

Eu sincer nu cred pana nu vadhappy Dar uneori noaptea cand vin de la petreceri pe la 12-2 noaptea am o senzatie ca cineva e in spatele meu, dar mereu ma intorc si nu vad nimic.Sau daca mi se pare ceva infricosator in casa dau muzica tare.

| Nick2012 a răspuns (pentru Razvy073):

Aşa mi se întamplă şi mie cand vin de afară vin pe scări şi am o senzaţie ciudată că cineva mă urmereşte căe în spatele meu dar cand mă uit nu e nimic... cam ciudat nu?

| deadeutzaaaaaaa a răspuns:

Nu stiu exact ceam vzt exact. eracm la bunicu(bunica murise acum 2 luni) si eram cu o prietena(andreea) in camera in care murise bunica.ma uitam spre usa de la kamara (usa are un geam din acela cu model care nu se vede clar prin el) si a trecut cineva ..am deschis usa si nu era nimeni darr pe jos erau urme de noroi(precizez k afara ploua si era noroi)mam sperat ff tare...si andreea la fel iar bunicu a zis sa nu mai intram acolo daca ne e frica(povestea e cat se poate de reala) funda?:*:

| Varticus-costache_Andreas_1997 a răspuns:

Nu cred, stai s-o intreb pe bunica-mea, cimitirul e in spatele blocului

| markyan a răspuns:

Pe o parte cred pe alta nu cred...parta care cred:tata cand era in Spania statea intr-o casa bantuita se auzea bubuiituri etc am dovezi cam atat. nu stiu daca ma crede cineva

Întrebări similare