Viata-i atat de plictisitoare uneori iar faptul ca incercam sa ne incredem in chestiile astea o face mai interesanta, mai "picanta"...so why not?
Ohh! Imi pare rau. Nu stiai contextul in care am dat raspunsul. Deci, eu mai faceam spiritism in serile cu luna plina, jucam ouija etc. Spiritele/ demonii sunt prietenii mei. Mai mult, pe un tip am reusit sa il sperii cu chestiile astea, daca te plictisesti citeste astea:
http://www.tpu.ro/conversatii/hei-stiti-vreo-carte-de-vraji-mai-tare/
Demonii si spiritele sunt rele, nu au cum sa iti fie prietene ) vezi ca am 18 ani, nu 13 ...sunt curiosa despre lucrurile astea, fiecare om are o curiozitate
Vrei sa mi te alaturi sectei?
Te contrazic. Si eu sunt rea, deci ma inteleg de minune cu spiritele.
Sa ma alatur sectei? hahaha da ce vrei sa ma bantuie spiritele noaptea ca sa numai pot dormi? parca spuneai ca nu crezi in asa ceva ca nu ai timp, cum de te-ai schimbat la 90de grade
era doar o propunere. Daca as avea mai multi discipoli poate mi-as face timp pentru ei. Altfel, nu prea vad rostul.
Daca as accepta propunerea ta dau de dracu si nu vreau )
Nu vreau sa raspund la aceasta intrebare, dar asa ca o idee, daca ai fi o credincioasa asa de mare precum vrei sa pari ai sti ca se scrie cu majuscula.
Da-mi adresa ta de Facebook sa sa vorbim acolo )
In numele lui dumnezeu indeparteazate satana ) ) ) )
Nu cred nici in Facebook. Am auzit ca e focar de prostie.
Nu pot. Sunt aproape de destinatie. Dupa ce am sarit 99 de garduri din 100, te astepti sa plec?
Intri pe TPU si nu ai Facebook pe bune? hai dai adresa aia sau nu, nu te mai prosti aiurea
Eh peste gardul meu nu poti sa sari, am cruci in toata casa, cruciulita la gat si la mana )
Eu nu ma prostesc aiurea niciodata. In spatele comportamentului meu se afla un motiv.
Mai vedem noi. Nu mi-e frica de nimic. Oh! stai... poate ar fi ceva, dar nu iti spun.