Pai hai sa vorbim in privat sa aflu si eu motivul ala
Nț, Nț... You failed... uita-te mai bine la raspunsul al 12-lea la intrebarea asta. Acolo aveai un indiciu.
Nu imi dezvalui motivele. sunt secrete de stat.
Pot simti dezamagirea din spatele cuvintelor "si eu" dar e ok.
Pe Facebook ma cheama nina ani sunt blonda, da-mi cerere
Mai astept mult ..ca trebuie sa sterg adresa sa nu vada si altii
Eu nu cred in fantome si vampiri, dar cred in supranatural (suna mai bine decat paranormal).
Cred ca exista o lume nevazuta in care puterile binelui si ale raului lupta ca sa ne castige de partea fiecaruia. Cateodata apar manifestari din lumea nevazuta in lumea aceasta vazuta, si de aceea ne miram/minunam fara sa avem o explicatie de ceea ce am vazut si/sau am auzit.
Gata dar sa nu te astepti sa fiu foarte activa.
Manifestarile sunt si bune si rele.
Printre cele rele se pot aminti: vindecari miraculoase, spiritism, ghicire si vrajitorie, exorcism, cutremure, foamete, boli de tot felul.
Cele bune se pot vedea: vindecari miraculoase, intoarcerea omului la Dumnezeu(pocainta), plecarea dimineata de acasa si intoarcerea omului inapoi seara, painea zilnica, si orice fel de binecuvantare.
Nimic din cele de mai sus -fie bune fie rele- nu este la intamplare. Daca calculatorul tau, sau blocul in care locuiesti sunt produse la intamplare, atunci si lucrurile de mai sus sunt la intamplare sau se petrec in mod natural, normal, firesc.