| KatyKat a întrebat:

Voi credeti in prieteni adevarati?

Răspuns Câştigător
| PisicaAristocrata a răspuns:

Nu,nu cred.

6 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Rezolutia mea pentru anul 2010 a fost sa incetez sa ma mai imbat cu apa chioara.Pana acum am esuat la fiecare incercareoh go on
Prieteni? Nu mai sunt nici macar oamenino talking

| Gigiku a răspuns:

Da, dar foarte putini sunt aceia. Prietenia adevarata se bazeaza pe timp.

| NuAmHabar a răspuns:

Sigur ca da! Prietenii adevarati sunt acei oameni pe care te poti baza, pe care ii cunosti de ceva timp, pentru ca nu poti sp ca ti-e prieten adevarat o persoana pe care o cunosti de 2 luni. Un prieten adevarat il cunosti deoare ce el ti a fost aproape cand ti a fost mai greu, dar si cand ti-a fost mai bine.Cu un prieten adevarat ai trecut prin multe! Aici se potriveste:"Prietenul adevarat, la nevoie se cunoaste!"

| KatyKat explică:

Hmmmmm.eu am o prietena si ea se jeneaza cand e in preajmma mea,. adica cand o intreaba vreo persoana cu cine e acasa, ea nu spune ca a ii cu mine, dar spune ca ii cu o verishoara.:-(
Sh mai am una care tine la mine, dar ma vb pe la spate, adica se ride de mine.etc. credeti ca is prieteni adevaratzi, nu?;-( asa am zis si eu

| Irina_9928 a răspuns:

Da! Eu cred in prieteni, in vindecarea adusa de lacrimi si rasete, in legaturile formate din incredere si adevar. Cred in puterea mainii ce o strange pe alta in clipe de durere. love struck

| Gabiii_5091 a răspuns:

Dahee hee
Putini si nu-i gasesti peste tot.

Întrebări similare