Producătorii caută doar să își vândă marfa din acest motiv apelează la reclame în care introduc tot feluri de afirmații precum ar fi un produs minune. Reclamele extravagante atrag foarte mulți clienți cum sunt cele de Skittles unde curg curcubee din acele bomboane. Când vezi o pungă de Skittles în magazin nu îți vine în minte acea reclamă și te tentează să le cumperi oarecum? Sau dacă o vedetă îndrăgită de tine face reclamă la un parfum nu ești curioasă să îl miroși? De exemplu, vezi pe un raft din magazin parfumul pe care l-ai văzut la TV și tot era lăudat, tu îl testezi din curiozitate. Dacă nu apărea acel parfum în reclame, îți captau atenția alte parfumuri populare și șansele ca acel parfum să îți capteze atenția erau mai mici. Asta vor producătorii, să te facă să le cumperi produsul.
Sincer, părerea mea este că și eu sunt manipulat de reclamele astea. Eu prima dată mă uit la top-ul celor mai populare vânzări, păreri. Dacă se află în categoria BestSeller nu înseamnă că este și cel mai bun, ci este sprijinit.
Nici cel care a creat parfumul cu feromoni nu a crezut in asa ceva si a afirmat ca la om nu e ca la alte animale, atractia fizica la om o reprezinta fizicul, se stie ca da la ovulatie femeile miros diferit dar a reproduce acel miros e greu sau barbati frumosi au un miros mai frumos din nou nu se reproduce asa ceva, aceste reclame sunt pentru fraieri care cred in orice tampenie, nici cu toti banii nu o sa intre o femeie in excitatie pentru ca asta e inconstient
Asa e. Decat sa dai niste bani si cand colo, sa nu fie cel potrivit.
Nu cred in nici un fel de reclama. Nu stiu pe ce anume sar femeile dar daca as fi una sigur nu as sari pe Mark Wahlberg
Haha, ce sa zici si tu acum. Cand era tinerel, arata bestial, omul!
Am citit multe articole in care se aflau declaratiile unor oameni ce au comandat de pe net. Recunosc, sunt si cazuri fericite, Dar de cele mai multe ori ramai neplacut surprins de ce primesti.
E frumos sa creezi impresia cuiva ca esti un om curat,ingrijit,dar asta e tot. Daca te dai cu parfum,in cantitati normale,poti sa faci o impresie buna (parand un om care are grija de el,etc),dar exagerezi,nu prea faci,dimpotriva,pari cocalar(doar sa nu te intalnesti cu alti cocalari,ca aia o sa aprecieze). Asta a fost un exemplu cu parfumul.
De obicei,atunci cand cumperi un produs,de fapt, cumperi personalitate, in ce sens? Gandeste-te cum te simti, si cum te vede lumea fiind imbracat in haine scumpe, si cum te vede si cum se comporta cu tine daca esti imbracat in zdrente.Lumea judeca prea mult dupa aparente in ziua de azi, dar ma rog.Si,chestiile pe care le folosesti,fara sa stie altcineva ca le folosesti,cum ar fi o lama de ras, iti fac stima de sine sa creasca, de ce? Te las sa iti raspunzi singura. (M-am pus in locul celor care cred in astea, si care cumpara din motivele astea, eu nu gandesc asa).
Pai da, eu aratam mai bestial decat el cand eram tanar ) Nu stiu, ca si actor nu m-a impresionat.
Eu am obisnuinta de a comanda de pe net. Pana acum, nu am fost dezamagita.
" Pana acum "... Bine zis!
Mai ai timp pana s-o patesti.
Dar depinde si de ce comanzi.
Asa e. Apropo, Bun filmul Dirty Grandpa, mi-am facut timp astazi sa il vizionez. Faza cu copilul si ''albina'' a fost tare. si la sfarsit cand a si ales oamenii ''buni'' sa ii spuna acelei tipe ca nu se poate casatori cu ea. M-am prapadit de ras. Nu am mai ras de mult atat de bine. Ceva bun din partea ta. Multumesc, ''prieten drag''.
La produse cosmetice ma refer. Am patit de doua ori sa gresesc cu ceva. Cu o pereche de blugi si o pereche de sandale. In rest, am fost norocoasa.
Mie-mi zici? Eram pe sub birou de la atata ras, am ras bine de tot si la DeadPool. Asa da filme sa tot vad! Cu placere!
Nu cred in reclame. Pana la urma sunt unele produse mult mai bune, carora nu li se face reclama.
Eu as fi vrut sa fiu nepotul lui, avocat, bani si tot ce voia el!)
Nu prea le avea nepotelul cu fetele, era mai timid. Se limita doar la una singura. Bunicul era dracusorul.
Avea gandul doar la studente.
Mi-ar ajunge doar banii lui si deja am tot ce doresc))
Materialistule, doar la bani iti e gandul. Tipul chiar era Zac Efron? Deci nu imi vine sa cred, ultima data cand l-am vazut pe Zac, era un copil. Si acum s-a transformat intr-un tip chiar minunat. Seamana putin la ochi si la inaltime cu psiho ala al meu. Bineinteles, exista diferenta intre cei doi de la pamant la cer. Vreau si eu un Zac, tu nu vrei vrei vreo Selena sau Miley?