| Florentina9210 a întrebat:

Voi credeti in reclamele de la tv?

gen daca dai cu crema X iti face un ten frumos sau daca te dai cu parfumul Y, vor sari pe tine toate fetele.

Adica nimeni nu e suficient de cretin sa creada ca daca te dai cu parfum o sa sara femeile pe tine. Toata lumea stie ca daca vrei sa sara femeile pe tine trebuie să te cheme Mark Wahlberg. ( asta a fost tare )

Răspuns Câştigător
| FemeiaPisică a răspuns:

Producătorii caută doar să își vândă marfa din acest motiv apelează la reclame în care introduc tot feluri de afirmații precum ar fi un produs minune. Reclamele extravagante atrag foarte mulți clienți cum sunt cele de Skittles unde curg curcubee din acele bomboane. Când vezi o pungă de Skittles în magazin nu îți vine în minte acea reclamă și te tentează să le cumperi oarecum? Sau dacă o vedetă îndrăgită de tine face reclamă la un parfum nu ești curioasă să îl miroși? De exemplu, vezi pe un raft din magazin parfumul pe care l-ai văzut la TV și tot era lăudat, tu îl testezi din curiozitate. Dacă nu apărea acel parfum în reclame, îți captau atenția alte parfumuri populare și șansele ca acel parfum să îți capteze atenția erau mai mici. Asta vor producătorii, să te facă să le cumperi produsul.

Sincer, părerea mea este că și eu sunt manipulat de reclamele astea. Eu prima dată mă uit la top-ul celor mai populare vânzări, păreri. Dacă se află în categoria BestSeller nu înseamnă că este și cel mai bun, ci este sprijinit.

44 răspunsuri:
| Florentina9210 explică (pentru DoarBogdan):

Si cele de la Kinder. Felie de lapte si Maxi King. big grin

| Drimmero a răspuns (pentru Florentina9210):

Iti dai seama, bwuahahaha

| Florentina9210 explică (pentru Drimmero):

Gandim la fel, simtim la fel. laughing da ramanem cu visatul!

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns (pentru Florentina9210):

Imi e foame sad

| Florentina9210 explică (pentru DoarBogdan):

Si ce imi spui mie? laughing

| Fatamuntilor a răspuns:

Nu cred, si nu sunt influentata de reclame unui produs!

Iti dai seama ca acele replici sunt pentru a atrage eventualii clienti

| AccountDeleted a răspuns:

Doar in unele reclame.

| mgtow a răspuns:

Fac bani sa puna reclame la televizor

| Florentina9210 explică (pentru Fatamuntilor):

Cu siguranta!

| sublime89 a răspuns:

Reclamele tv sunt in general minciuni si manipulari. Ai observat ca tot timpul se spun doar lucruri pozitive despre orice produs. Niciodata nimic negativ. De parca toate ar fi perfecte. Stim bine ca asa ceva nu exista in realitate.
Apropo de asta, un clip amuzant: https://www.youtube.com/watch?v=AtK_YsVInw8

| Florentina9210 explică (pentru sublime89):

Frumos clip-ul! Asa e, doar nu o spune si lucruri negative, spun doar pozitive ca sa le vanda.

| ubox7007 a răspuns (pentru FemeiaPisică):

Adica, mai simplu, acele reclame te ajuta sa iti creezi un ideal in subconstient si vei dorii sa iti atingi acel ideal de care nu esti constient, atunci cand esti in magazin.

| Doarunaltutilizator a răspuns:

In general nu cred tot ce vad la reclamele de la televizor despre parfumuri, creme sau altele eu nu cred ca acel produs e atat de bun pe cat se spune pana ce nu-l incerc la fel si la produsele alimentare.

| lplostonyou a răspuns:

Nu mai cred in povesti de mult Florentina9210 happy. Produsele acestea sunt facute sa se vanda, sa faca ei bani (producatorii). Adevarul e ca sunt unele parfumuri pe baza de feromoni pentru barbati sa atraga cica femeile, dar nu stiu daca sunt si eficiente.