Buna scump-oo.
- Nu prea cred ca este adevarat
ANUL TRECUT IN 2011 au spus la fel
ANUL asta La fel.
Nu are rost sa te sperii pentru porcari de genul!
Dar ori ce ar fi, fii fericita :*. Pentru ca nimeni nu stie adevarul.
Sfarsitul lumii [despre care se vorbeste in biblie] va veni odata si odata dar tot in biblie scrie ca nici FIUL doar TATAL stie cand,asa ca omul nu are cum sa stie, stai linistita in privinta asta!
Daca chiar vrei sa fii pregatita, du-te mai des la biserica, si roaga-te sa iti fie iertate pacatele, incearca sa vorbesti frumos si sa te intelegi cu toti.
Bafta!
Intr-adevar,va veni sfarsitul lumii, dar nu anul asta. Daca vrei sa stii care sunt semnele sf. lumii, citeste in Biblie 'Apocalipsa'.Una dintre cauze sa stii ca e degradarea naturii, care este si acum, deci e pe aproape sfarsitul, dar si crestinarea evreilor, iar asta nu s-a intamplat.
Eu cred! Dar nu ca ne spun astia de la tv. Sfarsitul tot o sa vina chiar daca noi nu o sa mai fim chiar daca o sa fim.In Biblie se spunea ca o sa se observe pe cer o cruce, o sa fie inundatii, vulcanii o sa explodeze, diverse chestii care pot duce la moarte
Nu cred ca o sa vina sfarsitul lumii!
...om trai si om vedea ce se intampla...
Dar stiu ca e pacat sa crezi in prosti din astea...
O prostie, si atat, nimic mai mult de spus, daca ar fi sa ne luam dupa tot ce zice lumea
Din 2000 se spune ca vine sfarsitul lumii si nu a venit.Eu nu cred asa ceva.
Daca e sa fie sfarsitul lumii, acesta se va petrece prin faptele oamenilor. Daca sunt destui oameni care cred cu adevarat ca vine sfarsitul lumii, vor actiona in consecinta si vor cauza chiar ei sfarsitul, indiferent daca predictia e de fapt adevarata sau nu.
Sfarsitul nu va veni decat daca foarte multi oamenii chiar cred asta.
Merci pentru raspunsuri Sa stiti ca nici nu cred in asa ceva... vroiam doar parerile voasrte! Asa ca multumesc pentru raspunsuri inca o data! :*
Nu stie nimeni nimic, numai Dumnezeu, poate va fi poate nu, intrebarea e, esti pregatit sa-ti vezi Dumnezeul?
http://www.divinerevelations.info/....../index.htm
Vegheaţi, dar, căci nu ştiţi ziua, nici ceasul în care va veni Fiul omului.
Matei 25:13
Sclipiciii întreabă:
Lovepoison întreabă: