| Alex4322 a întrebat:

Voi cum considerați:
1. O femeie la 168 cm
2. Un bărbat la 182 cm
3. O femeie la 179 cm
4. Un bărbat la 194 cm
5. O femeie la 157 cm

15 răspunsuri:
| J0B0MAT a răspuns:

Consider că tu ai ceva complexe legate de înălțime și nu e ok Trebuie să ți le rezolvi, să nu mai fi așa obsedat de înălțime.
Probabil ești un copil și ar trebuie să îți petreci timpul făcând chestii fun și învățând, nu să te gândești mereu la înălțime.

| sierra1 a răspuns:

Inălțimea nu reprezintă NIMIC mai sunt un milion de alti factori de luat in calcul

| Violleta2022 a răspuns:

1. medie
2. mic
3 medie
4 inalt
5. foarte micuta

| mgtow a răspuns:

Mai bine o femeie robotizata de 179cm sa faca ce vreau eu, desi si a mea asculta comenzile mele laughing

| StoicAnalysis a răspuns:

Daca la violeta un barbat mic are 182... Nici nu vreau sa-mi dau seama cum e un barbat la 165-178 rolling on the floor

| Alex4322 explică:

1. Mediu
2. Înalt
3. Foarte înalt
4. Foarte înalt
5. Scunda

| gemeni6226 a răspuns:

O femeie la 168 cm este de inaltime medie, la 179 este deja mai inalta decat media.iar la 157 cm este mai scunde decat media.Un barbat la 182 cm deja este inalt, iar la 194 cm este foarte inalt.

| ShaOfHatred a răspuns:

1. Medie
2. Înalt
3. Înaltă
4. Foarte înalt
5. Mică

| ShaOfHatred a răspuns (pentru Violleta2022):

Un bărbat de 1, 82 e mic pentru tine? (((:

| Violleta2022 a răspuns (pentru ShaOfHatred):

Da, este mic
Sotul are 1.95m

| StoicAnalysis a răspuns (pentru ShaOfHatred):

Violeta compara ce are acasa cu restul lumii. Logica ei este ca normalul si perfectul se afla la ea in curte, si restul sunt rebuturi. De la inaltimea unui om, pana la nivelul de cunostinte...Practic se crede buricul pamantului si ridiculizeaza adolescentii pentru distractia ei.

Mă bucur pentru tine, nu mă înțelege greșit, dar câteodată mai trebuie să răspundem și obiectiv la întrebări

Standardele de modeling considera ca limita minima de la care incepe frumusetea masculina este 1.82m si este cea mai mica pentru barbati.

Draga mea, aici nu vorbim de stabilește marea industrie de modeling. Pentru că, aceasta împinge imaginea cât mai perfectă a unui model, nu a persoanelor cu care te vezi in fiecare zi.
De asemenea, nu ar trebui să ne modelăm gusturile în atracție fizică după cum dictează industria de modelling.

Atunci, dupa ce sa te orientezi, daca nu dupa niste standarde internationale?

Dupa cum ne taie capul si preferinta putem spune ca si acela de 1.50m este barbat inalt, si-i corect in realitata dar numai pentru o femeie de 1.30-1.45m ca pentru restul lumii nu face sens.