anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Voi cum reacţionaţi atunci când vedeţi că cineva care nu vă este prea apropiat intenţionează să se apropie de voi şi să vă îmbrăţişeze/pupe? (în general, nu vorbesc de perioada asta)

27 răspunsuri:
| Nemessys a răspuns:

Mi e indiferent

| LPCTSTR a răspuns:

M-as bucura.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Il resping/ ma "trag" din imbratisare.
Nu suport atingerile inutile, mai ales venite din partea unor persoane care nu-mi sunt apropiate.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru LPCTSTR):

Cmf Cookie? De ce nu eşti cuminte?

| LPCTSTR a răspuns (pentru anonim_4396):

Poftim?

Explica-ti intrebarea... ca probabil ai inteles prost.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Asa oricine? Un necunoscut? O matusa?
Depinde de persoana respectiva, dar hai sa zic ca imbratisarea este mai deschisa si spre persoane necunoscute laughing

anonim_4396

Da,Cookie,am înţeles eu prost.

Crezi ca eu am fost trollul acela?

| siriusblack98 a răspuns:

Il/o tratez cu raceala, nu-i raspund la imbratisare. Sa il/o resping ar fi nepoliticos. Doar stau si astept sa ''ma elibereze''.

anonim_4396

Vai,cum să cred eu aşa ceva?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ma dau in spate si ii comunic ca nu imi plac astfel de gesturi, daca nu e complet imbecil/a nu o sa se ofenseze si o sa inteleaga.

In cazul persoanelor necunoscute de pe strada depinde de viteza de reactie si de cat de tare ma enervez.

Bravo, esti mai influentabil decat crezi.

anonim_4396

Aha.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Depinde. Daca eu mi-as dori acest lucru evident nu ma deranjeaza. Daca nu suport persoana respectiva prea mult ma deranjeaza si sunt rece. Apoi evit persoana.

| J0B0MAT a răspuns:

În general, nu prea îmi plac îmbrăţişările de la oricine.De fapt, nici de la cei apropiaţi nu îmi plac foarte multe.

| angelia27 a răspuns:

Fac o fata cringe si accept momentul ciudat. Apoi il cataloghez in momentele alea jenante la care ma gandesc cand nu pot sa dorm la noapte.

| Mosotti a răspuns:

Pai raspund la fel, de ce sa ma deranjeze? Ca rau nu imi face oricum. Oricand poate deveni mai apropiat in viitor, nu se stie. Ca doar asa cunoastem oamenii, la inceput sunt mai putini apropiati, dar daca ala ii e felul, e okey.
Daca mi-ar face un rau m-as feri, dar asa n-am de ce.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

De la caz la caz. Eu nu prea mă pup cu alți. altele, și fără covid, așa că dacă nu este din familie, și nu suntem la ceva petrecere familială cu cunoscuți, gen nuntă. botez. nu îl las. îl blochez, îl țin la distanță.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ii dau de inteles ca nu sunt interesat.

| T0T a răspuns:

Mi se pare abuz. Adică depinde de persoană. Dacă este o bunăciune, răspund cu intensitate dublă.

| Drimmero a răspuns (pentru T0T):

Pai indiferent de cum arata nu e tot abuz? ))) golane

| Freya1 a răspuns:

Ma simt ciudat cand se apropie oricine sa faca gestul asta in afara de iubitul meu.Nu suport chestiile astea sincer.
Păi ce sa faci, accepti ca iti e jenă.(ma refer aici la un pupat pe obraz de "hei, buna".si o îmbrățișare amicala)

| Frank51 a răspuns:

In general las omul sa se simta bine, chiar daca eu nu am nici-o satisfactie, cu exceptie la fete. De notat faptul ca eu nu voi initia niciodata o imbratisare cu un baiat, never, ever.

| Andreeush a răspuns:

Depinde de persoană.

| Violleta2022 a răspuns:

II pun mainile in piept oprindu-l, iar daca-i necunsocut ii lipesc doua palme peste ochi.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mă verific la buzunare.
Depinde cine este, nu reacționez că babele alea care dacă ești mai aproape de 1m de ele încep să facă crize.