Simplu, te gandesti daca merita sa pierzi vremea find nervos/nervoasa. Dar uneori nu strica. Dar e bine sa asculti muzica care te calmeaza cel mai bine.
Nu ascult eu de la bug mafia sau parazitii nici nu am ascultat vreodata. Dar e bine sa gasesti solutii creative prin care sa te calmezi rapid. sau sa nu te mai enervezi rapid.
Am cateva melodii de la bug mfia care--mi plac, dar nu toate... restul` sunt d-astea ca : "sub pielea mea" "acele" "Suna-ma" de la Carla`s Vise )
"Acele tale imi fac tatto sub piele,
Imi schimba sanjele-n vene
Si-as vrea sa-mbatranim in doi!
Te intinzi intr-o pozitie comfortabila, si iti spui in gand "Sunt calm si relaxat", timp de 5 minute, apoi la sfarsit respiri adanc de 3 ori.Echivaleaza cu 3 ore de somn si te va linisti
De.ar fi atat de simplu, s.ar desfiinta psihiatria, Water.
Ironic este.Acesta este un exercitiu de autosugestie.Depinde doar cat de in "serios" il ia, aici apare diferenta."Rudele" lor mai mari te pot ajuta chiar sa-ti scazi sau sa cresti temperatura oricarei parti a corpului cand doresti, si sunt foarte utile in telekinezie si manipulare.Dar ai dreptate Ar ramane fara job psihiatri.
O tura de condus agresiv, si ma descarc... Dupa aia ma oftic ca m-am enervat, si alerg masina degeaba, si ma resemnez. Tin in mine cateva zile, pana cand reusesc sa ma iau de persoana care m-a enervat.
Aha, pacat ca am 13 ani si nu pot sa conduc... Sincer, daca as face asa cred ca deja primul` accident era al meu
justme_2041 întreabă: