Pai sa puna multe multe intrebari si sa ii enerveze pe altii cu notificarile interminabile, asa cum fac eu si patesc tot eu?
Probabil asta e motivul prin care mai multi prieteni din lista de TPU ma au pe ignore
Eu am dat ignore doar celor cu care m-am certat/contrat mai dur.
Zi faina.
Deci tu stii ca primim o tona de notificari dupa intrebarile tale )
Eu nu ma supar.
Zi faina!
Ce s-ar face TPU si userii ei daca nu ar vedea intrebarile lui Alan pe TPUAr da faliment TPU-ul.
Poate că DA!
In orice caz, cine te-ar cunoaste si-ar da seama ca esti un om bun.
Hmm, vrei să spui că dacă te contrazici cu mine(ipotetic vorbind) până se poate spune ca ne contrazicem "dur", tu nu mai ești în stare să ții pasul și îmi dai ignore?
Seems legit
Ce drame aveti pe aici, sa mor )
"Sa nu uiti asta niciodata"-wtf
Referitor la intrebare, nu dau ignore
Sincer, ma asteptam sa ai o lunga lista cu oameni ignorati
Nu, eu nu am nimic cu nimeni
Ce inocenta!
Neh, nu imi plac multi e aici. Dar nu am nicio treaba cu ei
E oke.
Ai ceva cu mine!
Cum ai ajuns tu la concluzia asta?
Se vede.
Daca ma jigneste, ma injura, sau n-am ce discuta cu persoana respectiva, numi pot pierde timpul aiurea cu tot felul de gunaoie umane
Ohwaw, înainte eram și gunoi uman, ce drăguț .
Tu cand ai fost vreodata pentru mine gunoi uman? sa stiu si eu, team ignorat sti tu de ce dar nu pentru ca mai jignit sau ca nu aveam ce conversa citestemi raspunsul am sus ca nu am de ales cu cei care ma injura, jignesc sau cu care m-as putea contrazice pana in lumea cealalta de exemplu crestini inflacarati de credinta
Imi raspunzi secolul asta?
Nu am dat nimanui si nici nu voi da. Daca e sa am ceva de impartit cu cineva, voi riposta cu aceeasi unitate de masura!
Eu nu am dat ignore in viata mea.
Si... nu stiu ce ar trebui sa faca, cumva sa se auda anumite lucruri care nu sunt adevarate? glumesc
Ideal ar fi ca cineva sa nu suporte pe altcineva si astfel se ajunge la ignore. Daca ma intrebi pe mine... ignore imi pare o prostie. Ma rog, exceptand faptul cand cineva face spam fara rost si jigneste.
Să stii ca IGNORE -ul este cea mai buna chestie. Si nu e vorba ca il dai celor pe care nu ii suporti. Poti sa il dai si celor ce intrec limita permisa. Cei care iti declara iubire virtuala (fara subînteles, nu ma refeream la persoana ta )
Nu era nevoie sa zici asta
Ignore e un fel de... stabilizator de pace pe TPU dar si cel care provoaca cearta
Și asta e adevărat.
Si totusi am vazut cateva persoane din categoria religie care ma ignora... ciudat.
Oh,eu la inceputurile mele pe TPU, m-am certat cu cei de acolo.
Uu. TPU Inceputuri ^_^
Ma intreb cum o sa fie sfarsitul meu pe TPU.
Nu o să fie
O sa fim istorie
Tinerii vor vorbii mereu despre noi.
Asta ma face sa ma simt batran -_-
Mai stii fantana tineretii?
Cum aș putea să o uit?
E momentul
Ce moment?
Oare ce moment?
Nu se răspunde la o întrebare cu o altă intrebare!
O sa fie EXACT ca si viata! Vrei sa existi 'for ever'?
Ii dau ignore in momentul in care a uitat sa se respecte pe el. Daca intelegi.
Unele raspunsuri pot parea, in anumite conditii de stare a mea, dispretuitoare, nelegate de intrebare, repetat batjocoritoare.Rar mi s-a intamplat sa gasesc asemenea specimene in TPU, dar exista cativa, carora nu le-as rosti numele.Nici macar amuzanti nu mi se par! Paradoxul este ca tot ei m-au ignorat. Abia scap de personaje incompatibile.
Ideea este ca orice 'IGNORE' este resimtit ca pe un insucces in comunicare, indiferent de cauza.Insucces personal.
Pe de alta parte nici nu poti fi inteles de toata lumea. Trebuie sa ne multumim cu parcela care ni se cuvine.Nu este nimic rau in asta.
Eu nu am dat ignore nici o data.
Unii au motivele lor poate ca cineva i-a suparat sau mai stiu eu ce sau nu se inteleg.
Poate o să dai si tu cuiva.
Nu dau, mi se da . Multi papa lapte pe aici. Primesc ignore mai ales cand le arat cat de mult gresesc unii si ii roade invidia. Dupa ce ca sunt prosti mai sunt si papa lapte. Mai ales fetele imi dau, mor de ciuda cred eu ca nu toti baietii sunt de acord cu ele. S-au invatat cu prea multi pupincuristi care nu rateaza o ocazie sa le spuna cat de inteligente sunt, chiar daca nici ei macar nu cred asta.
Tu mereu zici verde-n fata.
Dar nu mă deranjeaza.
App : "pupincuristi" e o expresie ce nu am mai intalnit-o ) De unde ti-a venit? (stiu de la ce vine)
Am auzit-o prin clasa 12-a prima oara parca, nu mai stiu . Stiu ca zic, de aia nu am oameni falsi pe langa mine.
Ești norocos atunci.
Lumea e plina de ei.
Ce direct!
Inseamna ca iti place de cei carora nu le-ai dat ignore.
Da,celor care nu le-am dat ignore inseamna ca sunt persoane care incearca cat de cat sa ne intelegem bine.Asta e chestia.
Bine ca nu ma aflu pe lista cu cei ignorati!
Nu,tu te afli in lista de prieteni pt.ca nu ai facut nimica ce nu imi comvine mie si chiar ne intelegem foarte bine.
Ai dreptate!
Okay, cum poți verifica dacî cineva ți-a dat ignore? Există vreo lista, ceva, sau trebuie să-ți dai singur seama?
Nu ai cum să îți dai seama singură, nu primești notificare sau ceva de genul, dar când vei intra să răspunzi la întrebarea celui care ți-a dat ignore, îți va apărea acest anunț, în momentul ăla îți dai seama că ai primit ignore.
http://i.imgur.com/NCdnKRg.png
Ah, dacă aș avea o fundă ți-aș da-o.
Ambele,fluturas!
Adica,dau si iau in aceeasi masura, fluturas?
Nup.
Daca vrei dai; de primit nu stiu daca primesti.
Sa ma injure sau sa imi trimita felicitari si mesaje fara numar fiind obsedat/a de mine
OMG!
Dar nimeni nu e obsedat de un Mistret vorbitor...
Oh, tu...
Nu deznadajdui...
Poate este un mistret de sex feminin pe-aici.
Nu cred ca as da ignore unui utilizator TPU.In general eu nu pot da ignore cuiva, sunt de firea mea foarte sociabila, deci nu stiu daca ar putea face un utilizator ceva care sa ma faca sa fac asa ceva.Cred ca as da ignore doar cuiva care m-a jignit, in rest totul e ok.
Esti buna
Mersi
Nu ai de ce.
Purul adevar!