Pai sa puna multe multe intrebari si sa ii enerveze pe altii cu notificarile interminabile, asa cum fac eu si patesc tot eu?
Probabil asta e motivul prin care mai multi prieteni din lista de TPU ma au pe ignore
Eu am dat ignore doar celor cu care m-am certat/contrat mai dur.
Zi faina.
Eu nu am dat ignore in viata mea.
Si... nu stiu ce ar trebui sa faca, cumva sa se auda anumite lucruri care nu sunt adevarate? glumesc
Ideal ar fi ca cineva sa nu suporte pe altcineva si astfel se ajunge la ignore. Daca ma intrebi pe mine... ignore imi pare o prostie. Ma rog, exceptand faptul cand cineva face spam fara rost si jigneste.
Să stii ca IGNORE -ul este cea mai buna chestie. Si nu e vorba ca il dai celor pe care nu ii suporti. Poti sa il dai si celor ce intrec limita permisa. Cei care iti declara iubire virtuala (fara subînteles, nu ma refeream la persoana ta )
Deci tu stii ca primim o tona de notificari dupa intrebarile tale )
Eu nu ma supar.
Zi faina!
Nu era nevoie sa zici asta
Ignore e un fel de... stabilizator de pace pe TPU dar si cel care provoaca cearta
Si totusi am vazut cateva persoane din categoria religie care ma ignora... ciudat.
Ce s-ar face TPU si userii ei daca nu ar vedea intrebarile lui Alan pe TPUAr da faliment TPU-ul.
Uu. TPU Inceputuri ^_^
Ma intreb cum o sa fie sfarsitul meu pe TPU.
Poate că DA!
In orice caz, cine te-ar cunoaste si-ar da seama ca esti un om bun.
Asta ma face sa ma simt batran -_-
Mai stii fantana tineretii?
Costia- minciuni față de mine și de mine și cineva pe nume Obri o cam crede, nu?
Florentina- De ceartă.