anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Voi incepe cu o scurta povestire sa îi spun asa.Nu inteleg de ce unii utilizatori sunt atat de disperati sa se bage in seama cu orice fata le iese in cale. Am primit cateva felicitari de la anumiti utilizatori si pe langa mesajul in care ma invitau la un s*x oral (incerc sa formulez cat mai frumos) mai dadeau si link spre imgur de ex. in care erau poze cu organul lor (la unii mai mare la unii mai mic happy ). Nu pot intelege, ce e in capul lor cand fac asta? Poate o sa vedeti si voi (cei care mi-ati trimis astea, in cazul in care nu aveti contul sters deja) si va intreb, ce ganditi cand faceti acest lucru?
Nu intri in vorba cu nimeni dar ei trimit mesaje de genul "vrei sa ne f***m?" - asta se intampla atat aici cand si pe retelele de socializare.(si nu, nu numai mie ci si altor fete; inca incerc sa cred ca sunt un fel de glume proaste ca altfel viitorul lor nu e unul stralucit.

86 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Viitorul nu este definit de asemenea mesaje. Ce poți face, este să reclami asemenea mesaje la admine și să ignori pe aceia. Mesajele acelea nu sunt transmise cu capul.

| Drimmero a răspuns:

De ce ma parasti?

| anonim_4396 explică (pentru Drimmero):

Ca asa vreau happy

| Drimmero a răspuns (pentru anonim_4396):

Urat asa, dai din casa...ma arata lumea cu degetul apoi.

Da...normal ca dau din casa happy

Ai grija sa nu dai televizor, mobila si d-astea ca ramai cu casa goala.

Le dau pe toate ca si-asa sunt in renovare happy

Ai bani, nu gluma. sa te urci pe schela sau scara sa vopsesti

Nu fac asta...ii platesc pe altii sa imi facawinking

Nu ai facut nimic daca macar o data in viata n-ai vopsit peretii.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Deduc... doua cauze. Sau mai bine zis, o cauza si un motiv, referitor la tine.
- nu te uiti cate persoane de la categoria dragoste si sex posteaza intrebari total irelevante si absurde, mai ales copiii sub 18 ani? Sigur dintre acele persoane trimit (daca chiar este adevarat ce ai zis, doar zic si eu);
- daca raspunzi la toti pustanii, tot de la categoria mentionata anterior, care intreaba tot felul de aiureli... la ce sa te astepti?

Invata si ei, presupun. Nu ii judeca. Sunt doar inconstienti. Prea multa expunere la internet, strica. Dar cine stie ce o sa ajunga acele persoane. Poate o sa se "destepte" si o sa faca si lucruri frumoase in viata.

Numai bine!

| Mosotti a răspuns:

De obsedati ssexual ce sunt, ce e in capu lor, duc lipsa de f si de aia-s asa hamesiti, de parca n-au maini la o adica, si uite asa enerveaza femeile si de aia ele nu le mai raspund si tot asa. Doar ssex au in capul ala.

Ignora-i, nu le raspunde, da-le ignore si ai rezolvat-o, e f simplu.

| Simpatic a răspuns:

Vorba lui spike cand canta muzica nu manele : niciodata nu incerca sa intelegi ce e in caPULAltora

| anonim_4396 explică (pentru Simpatic):

Care cap? laughing

| GabiDumitrescu a răspuns:

Se intampla asa ceva pe TPU? Lol, trist.

| relian a răspuns:

Tu de ce esti pe acele retele daca ai prieten? Asa ziceam si eu,ba mai mult ii mai bagi si in seama,asta arata ceva.
Stii ce consider eu? Cand ai ceti trebuie nu mai stai pe nicaeri sa socializezi,ce naiba frate,ai iubita,iubit,sot,sotie,nu vad ce cauti pe toate websiturile astea sa socializezi ce anume? Nu stai decat din doua motive,ori nu ai acasa ceti doresti,ori vrei sa arati ca esti si tu prin lumea asta,bagi poze sa arati ce telefon tiai luat laughing bagi poze cu bot de rata sa arati cat de saraca cu duhu esti,normal ca unia cand vad asa asta fac,pentru ca una care isi arata botu de rata ce poate sa transmita?
Deci voi provocati oamenii,apoi veniti sa pozati in victime.
Nu zic ca tu postezi boturi de rate laughing nici nu stiu pe ce websiteuri umbli,dar iti zic ceva,toate boturile astea de rata au plecat stii de la cine? De la papaitoaice,de la curbe de astea care azi cu unu maine cu altul,iar toata planeta a copiat niste din astea,apoi barbatii stiind cine is alea si de ce fac alea asa,normal gandu duce pai si asta e tot ca aia laughing hai sai aratam poate este interesata.
Uite si aici tu ai pus o poza cu o gura mai altfel laughing majoritatea ce gandesc oare? Asta cauta ceva laughing si de aia omu incearca,ca incearca asa direct stii de ce? Ca sa nu mai piarda timpul aiurea,o baga direct,ce sa mai stai la povesti.
Omu iti arata ce organ are sa stii cu ce ai dea face laughing nu avd cei asa de rau in asta.
Tu arati barbatii care fac propuneri pe net? Dar de femei ce spui? Stii cate femei au invadat toate retelele de socializare,toate websiteurile,din astea care cauta bani,sex pe bani,bani pentru chat? Este plin iti zic eu daca nu stii,barbati is putin in comparatie cu voi femeile.
Deci nu te mai amuza cu iubitu tau stand pe net,mai bine iesiti undeva, plimbativa, faceti ceva mai placut, sa stai sa razi ce posteaza unu altul pe net este ceva de prost gust, poate asa facea si iubitu tau pana sa te gaseasca laughing dar acu a ajuns sa rada el de altii, ba ne lasati.
Unde pui adresa ta babygirl69 ce vrea sa insemne asta? Si mai vii sa te plingi ca tiarata organu nu stiu cine laughing
Deci viitoru tau nu-i deloc starlucit daca bagi poze genu asta, daca bagi adrese genu asta si stai cu iubi pe net si razi de lume.
Bafta oricum

| anonim_4396 explică (pentru relian):

Facebook-ul meu este gol nu am postat absolut nimic, prietenul meu are acces la el deci nu se pune problema de nu stiu ce poze pe acolo. Prietenul meu nu a facut niciodata asa ceva, el este om cu bun simț si nu a agățat fetele trimițandu-le poze cu organul rolling on the floor. Pana sa te iei de mine ca nu stiu ce fac, invata sa scrii te rog

| relian a răspuns (pentru anonim_4396):

Eu nu ma luai de tine, nici nu stiu daca postezi ceva sau daca ai postat, am si spus asta, Ce am spus am zis ce vad, am vazut adresa ta care are 69, deci tenta sexuala si poza care la fel esye ceva genu asta.
Apoi daca unia iti trimit poze cu organu e bun,asa poate mai vezi si tu ce organe mai sunt si pe la alte curti laughing nu vad cei asa de grav,ca doara nu tea violat nimeni, nu tea obligat nimeni sa te uiti la organele lor laughing deci ai facut-o de buna voie cum se spune si neobligata de nimeni, nu vad de ce ar fi asta o problema,
Iara faptul ca cineva tia propus o partida de vanatoare este ok, poti sa refuzi, sau sa nu-i raspunzi, ori ce crezi tu.Omu incearca n-a dat cu parul laughingasa ca trebuie sa fii linistita

| anonim_4396 explică (pentru relian):

Cat despre 69... putea fi de la anul nasterii sau putea fi varsta

| relian a răspuns (pentru anonim_4396):

Asa este tu ai 69 de ani, asta sigur, sau te-ai nascut in 69, dar ai 20m de ani laughing
Eu am spus chestiile astea ca idee, nu am nimic cu tine sau cu altcineva, am vrut sa arat de ce vin unia sa isi arate oraganurile laughing

| Catrice a răspuns:

Fa-te băiat si scapi, trust mehee hee
Pai ce sa facă sărăcuții de ei daca le joaca hormonii...
PS: de unde stii ca 'alea' mari nu erau modificate?hee hee
PPS: mergem la o cafea sa ne cunoaștem pana târziu in noapte? laughing

| DoarBogdan a răspuns (pentru Catrice):

Aahahaa laughing Ca ti-a iesit de minune.

| Mosotti a răspuns (pentru Catrice):

Si maini n-au! Saracutii.ce dracu! Decat sa te faci de ras, mai bine te rezolvi si gata daca tot arata ca dracii si n-au p, ca cine arata bine nu sta la mila netului.

| anonim_4396 explică (pentru Catrice):

"PPS: mergem la o cafea sa ne cunoaștem pana târziu in noapte? laughing"
Am prieten laughing si uneori chiar ne amuzam impreuna de cat de naivii sunt unii care imi trimit poze de genul happy

| Catrice a răspuns (pentru anonim_4396):

Eh si tu acum, doar discutam despre... vreme rolling on the floor
Vezi sa nu ajungă sa compare dotărilewinking

| Catrice a răspuns (pentru Mosotti):

Pai sărăcuții ca poate stau in cabera cu mămica si trimit mesaje pe furiș si n-au... spațiu sa se desfășoare rolling on the floor

| Catrice a răspuns (pentru DoarBogdan):

Vrei si tu o cafea? rolling on the floor
Sau poate tu ești 'prietenul' thinking

laughing
Doi de nu.

Sau ma mai gandesc la prima.

Da' sa te gândești repede ca vine iarna si nu vreau sa ma doară gâtul de la... cafea recehee hee

Aaa, ca n-au toaleta saracutii, ceee sa zic.

Nu nu, ca e calda... cafeaua.

Nu...nu e el prietenul

Ah fir-ar n-am pe cine sa conving atunci sad

Aha... calda zici surprise

| Catrice a răspuns (pentru Mosotti):

Simte si tu putina compasiune pentru ei sad

Nu simt deloc compasiune pentru niste cersetori de ssex, nu se respecta deloc, daca ei nu se respecta, cum sa-i respecte altii. Trezesc repulsia si antipatia femeilor cand au ajuns asa de jalnic. Nimeni nu are admiratie si respect fata de niste pampalai milogi.
Eu nu am facut niciodata asa, m-as simti prost, umilit sa cersesc. Daca e sa vina in mod natural si decent bine, daca nu, nu, si aia este. Pot duce o discutie cu o femeie fara sa o invit la o cafea cu intentie de ssex, lucru care ei nu pot face, iar daca simt ca nu le iese, ori nu mai discuta ori incepe sa o insulte, sa o injure ca idiotii.

Pai daca e rece n-ai ce face cu ea rolling on the floor

Pai aia zic si eu sad

Pe mine m-a durut in gat de la ....cafea rece sad

Of sărăcuța si iubi unde era sa te trateze?

Hehewinking iubi ma trateaza unde poate, cum poate...cand imi da...pastila happy trec toate durerile

| Celcestietot a răspuns:

Ce este in capul lor? Evident, séx oral laughing! Dar voi fetele de ce nu ne trimiteti astfel de poze laughing?!

| Simpatic a răspuns (pentru Celcestietot):

Or fi si fete care trimit astfel de imagini, cele care fac videochat sau sex pe bani, cele care au un castig si cu asta fac banii, cu corpul

| anonim_4396 explică (pentru Celcestietot):

Sa trimitem poze cu ****? rolling on the floor

| Celcestietot a răspuns (pentru Simpatic):

Sa stii ca sunt, daca le ceri o astfel de poza, din partea anumitor tipe este prea probabil sa primesti, mai ales printre generatiile mai tinere cresc sansele, aici deja nu ma refer la cele de meserie, evident laughing. Hmm thinking, de ce ai pus in ghilimele happy?

| Simpatic a răspuns (pentru Celcestietot):

Credeam ca ma cenzureaza automat, dupa aia am modificat si am scos ghilimelele

| Celcestietot a răspuns (pentru anonim_4396):

Pai da, ca altfel nu este corect laughing! Daca nu le dai o poza, acorda-le macar atentie, ca sa fiti chit rolling on the floor

| Celcestietot a răspuns (pentru Simpatic):

Ma gandeam la asta. Si eu il scot daca imi permite asa.

| Celcestietot a răspuns (pentru Celcestietot):

La mine nu merge, las asa... scrie :

,, Răspunsurile ce conţin cuvinte de genul se.x oral pot fi postate doar la întrebări din categoria Dragoste şi Sex''

Le acord un mare ignor happy pentru ca asa nu vor mai deranja cu mesaje aiurea

Lol, la asta nu m-am asteptat rolling on the floor

| Celcestietot a răspuns (pentru anonim_4396):

Link-urile mele sunt neasteptate laughing.

| LoveSleep a răspuns:

Organul meu se incadra la mare sau la mic?

| anonim_4396 explică (pentru LoveSleep):

6-7 cm...te las pe tine sa zici daca e mare sau mic

| LoveSleep a răspuns (pentru anonim_4396):

Ultima dată nu te-ai plâns, deci cred că e ok.

| anonim_4396 explică (pentru LoveSleep):

Prietenul meu a zis ca e cam mica si ca daca e sa trimiti macar sa fie ceva mai mare rolling on the floor

| Frank51 a răspuns:

Instinctul primordial este dominant, rationalitatea fiind imposibila.

| OldSoul a răspuns:

Nu sunt glume, din pacate.
Pur si simplu respectivi sunt genul ala de tipi libidinosi, sau de frustrati care nu-si dau seama cat de penibili sunt.

| anonim_4396 explică (pentru OldSoul):

Si mai rau este ca nu sunt numai băieti de 17-18-19 ani...chestii de genul mai fac si ăia 50+ =)

| OldSoul a răspuns (pentru anonim_4396):

laughing) Ehe, si aia care mai au un copil si o nevasta acasa.
Lasa ca stiu si eu, desi nu-s fata rolling on the floor)
Bine, la astia putem da vina pe criza varstei mijlocii.

"Lasa ca stiu si eu, desi nu-s fata rolling on the floor)"
Si tu primesti? rolling on the floor

Din fericire nu laughing
Dar știu multe fete care primesc.
Cred ca chiar toate primesc asemenea oferte laughing

Mai e timp sa primesti rolling on the floor asa ca nu iti face griji. Sunt unii care trimit poze de genul acesta si la baieti....cred ca se gandesc ca daca nu atrag ceva de sexul opus macar sa incerce din acelasi sex...zic si eu rolling on the floor

Tot ce e posibil, dar mai bine nulaughing

| Sofer a răspuns:

Prea direcți. Și asta cu pozele e prea mult.

| Dismally a răspuns:

Din pacate nu sunt glume, ei sunt cat se poate de seriosi, isi imagineaza ca invitand o mie de fele la o partida de s*x, macar una va accepta... Altii isi imagineaza ca avand oragnul de x cm, vor impresiona orice fata cu asta laughing
O buna parte din barbati sunt... foarte limitati in gandire sa spunem, pe acestia ii vei gasi peste tot si ca fata vei primi mereu atentia lor neodirita big grin

| anonim_4396 explică (pentru Dismally):

Marimea putin conteaza, mai mult conteaza ce stii sa faci cu eawinking

| Pricope_Marius_1997 a răspuns:

Viata e t+arfa impacate cu ideea asta, lumea s-a schimbat generatiile devin tot mai proaste. Aici cine e de vina? statul s-au sistemul? poate societatea bolnava in care traim!

| StrongHeart a răspuns (pentru Pricope_Marius_1997):

Sau* in mortii lui de sau

| Pricope_Marius_1997 a răspuns:

Lumea in care traim nu a fost niciodat un loc mai bun iti recomand sa te uiti la filmul Idiocracy 2012-2013 si la serialul Vikingii.

| StrongHeart a răspuns:

Iti scrisesem un raspuns bine gandit si chiar ma dedicasem intrebarii tale, apoi ti-am citit nickname-ul.
Cu nickname-ul "JustABabyGirl69" si intrebari despre sex o.ral si a.nal,te mai intrebi de ce vor sa te f**a?

| anonim_4396 explică (pentru StrongHeart):

Am dreptul sa pun ce nickname vreau si pot posta ce intrebari doresc. Sunt simple curiozitati... daca pun nu stiu ce nume asta nu inseamna ca aceste specimene sa inceapa sa trimita chestii indecente

| StrongHeart a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu vreau decat sa spun ca absolut orice faci atrage o anumita energie.E vorbe de actiune si reactie.
Chiar daca ti se par lucruri nesemnificative,simbolizeaza mult mai mult decat crezi,de fapt lumea intreaga este contruita pe simboluri,traim intr-o lume cazuta.
Eu de exemplu ascult un tip de muzica mai sumbra si mereu am atras energia aia. Daca ascultam mult timp muzica in care cineva vorbea despre droguri sau alcool, am ajuns sa consum si eu in timp(pana sa ma las).
Absolut orice faci, chiar si cel mai mic detaliu iti afecteaza viata(de aici si vorba ca diavolul sta in detalii) intr-un mod de care nu esti constient.
Nu e normal sa iti trimita astfel de poze, dar in mintea lor, tu erai o tinta, tocmai pentru. ca profilul tau spune ceva.

| RKBlue a răspuns:

Sunt persoane dezgustatoare care ar merita sa aiba "barbatia" taiata.(pun pariu ca alea mari erau photoshopate)
E trist ca sunt astfel de specimene pe pamantul asta...
Cel mai bine e sa ii raportezi, dai block si eventual sa anunti intr-o postare ca respectivul utilizator se ocupa cu astfel de chestii.
(pe orice site s-ar intampla, nu doar aici)

| anonim_4396 explică (pentru RKBlue):

Ai dreptate

| 1231242 a răspuns:

Tu vrei sa spui ca primesti mesaje pe Facebook cu chestii d-astea?

| anonim_4396 explică (pentru 1231242):

Da...atat eu cat si prietene de-ale mele

| 1231242 a răspuns (pentru anonim_4396):

Cati ani ai?

Putini...ce conteaza?

Pentru ca nu cred ca ar trimite la o fata de 11-15 ani.

Sunt majora asa ca laughing)

Cred ca te dau pe spate toate bananele alorahappy

Da...normal...cum sa nu rolling on the floor
Mai ales pe prietenul meu il dau pe spate rolling on the floor)

| LILILLIIlIlIPIlLsiahayGu4d837hsuxh1lUbILHIBLlBiHIi a răspuns:

Sunt trolli, da-i naiba.