anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Voi incepe cu o scurta povestire sa îi spun asa.Nu inteleg de ce unii utilizatori sunt atat de disperati sa se bage in seama cu orice fata le iese in cale. Am primit cateva felicitari de la anumiti utilizatori si pe langa mesajul in care ma invitau la un s*x oral (incerc sa formulez cat mai frumos) mai dadeau si link spre imgur de ex. in care erau poze cu organul lor (la unii mai mare la unii mai mic happy ). Nu pot intelege, ce e in capul lor cand fac asta? Poate o sa vedeti si voi (cei care mi-ati trimis astea, in cazul in care nu aveti contul sters deja) si va intreb, ce ganditi cand faceti acest lucru?
Nu intri in vorba cu nimeni dar ei trimit mesaje de genul "vrei sa ne f***m?" - asta se intampla atat aici cand si pe retelele de socializare.(si nu, nu numai mie ci si altor fete; inca incerc sa cred ca sunt un fel de glume proaste ca altfel viitorul lor nu e unul stralucit.

86 răspunsuri:
| LILILLIIlIlIPIlLsiahayGu4d837hsuxh1lUbILHIBLlBiHIi a răspuns:

Sunt trolli, da-i naiba.

| Catrice a răspuns:

Fa-te băiat si scapi, trust mehee hee
Pai ce sa facă sărăcuții de ei daca le joaca hormonii...
PS: de unde stii ca 'alea' mari nu erau modificate?hee hee
PPS: mergem la o cafea sa ne cunoaștem pana târziu in noapte? laughing

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns (pentru Catrice):

Aahahaa laughing Ca ti-a iesit de minune.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Deduc... doua cauze. Sau mai bine zis, o cauza si un motiv, referitor la tine.
- nu te uiti cate persoane de la categoria dragoste si sex posteaza intrebari total irelevante si absurde, mai ales copiii sub 18 ani? Sigur dintre acele persoane trimit (daca chiar este adevarat ce ai zis, doar zic si eu);
- daca raspunzi la toti pustanii, tot de la categoria mentionata anterior, care intreaba tot felul de aiureli... la ce sa te astepti?

Invata si ei, presupun. Nu ii judeca. Sunt doar inconstienti. Prea multa expunere la internet, strica. Dar cine stie ce o sa ajunga acele persoane. Poate o sa se "destepte" si o sa faca si lucruri frumoase in viata.

Numai bine!

| Mosotti a răspuns:

De obsedati ssexual ce sunt, ce e in capu lor, duc lipsa de f si de aia-s asa hamesiti, de parca n-au maini la o adica, si uite asa enerveaza femeile si de aia ele nu le mai raspund si tot asa. Doar ssex au in capul ala.

Ignora-i, nu le raspunde, da-le ignore si ai rezolvat-o, e f simplu.

| Mosotti a răspuns (pentru Catrice):

Si maini n-au! Saracutii.ce dracu! Decat sa te faci de ras, mai bine te rezolvi si gata daca tot arata ca dracii si n-au p, ca cine arata bine nu sta la mila netului.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Catrice):

"PPS: mergem la o cafea sa ne cunoaștem pana târziu in noapte? laughing"
Am prieten laughing si uneori chiar ne amuzam impreuna de cat de naivii sunt unii care imi trimit poze de genul happy

| Catrice a răspuns (pentru anonim_4396):

Eh si tu acum, doar discutam despre... vreme rolling on the floor
Vezi sa nu ajungă sa compare dotărilewinking

| Catrice a răspuns (pentru Mosotti):

Pai sărăcuții ca poate stau in cabera cu mămica si trimit mesaje pe furiș si n-au... spațiu sa se desfășoare rolling on the floor

| Catrice a răspuns (pentru DoarBogdan):

Vrei si tu o cafea? rolling on the floor
Sau poate tu ești 'prietenul' thinking

DoarBogdan

laughing
Doi de nu.

Sau ma mai gandesc la prima.

| Catrice a răspuns (pentru DoarBogdan):

Da' sa te gândești repede ca vine iarna si nu vreau sa ma doară gâtul de la... cafea recehee hee

| Mosotti a răspuns (pentru Catrice):

Aaa, ca n-au toaleta saracutii, ceee sa zic.

| Celcestietot a răspuns:

Ce este in capul lor? Evident, séx oral laughing! Dar voi fetele de ce nu ne trimiteti astfel de poze laughing?!

| Simpatic a răspuns:

Vorba lui spike cand canta muzica nu manele : niciodata nu incerca sa intelegi ce e in caPULAltora

| Simpatic a răspuns (pentru Celcestietot):

Or fi si fete care trimit astfel de imagini, cele care fac videochat sau sex pe bani, cele care au un castig si cu asta fac banii, cu corpul

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Celcestietot):

Sa trimitem poze cu ****? rolling on the floor

DoarBogdan

Nu nu, ca e calda... cafeaua.

| Celcestietot a răspuns (pentru Simpatic):

Sa stii ca sunt, daca le ceri o astfel de poza, din partea anumitor tipe este prea probabil sa primesti, mai ales printre generatiile mai tinere cresc sansele, aici deja nu ma refer la cele de meserie, evident laughing. Hmm thinking, de ce ai pus in ghilimele happy?

| Simpatic a răspuns (pentru Celcestietot):

Credeam ca ma cenzureaza automat, dupa aia am modificat si am scos ghilimelele

| Celcestietot a răspuns (pentru anonim_4396):

Pai da, ca altfel nu este corect laughing! Daca nu le dai o poza, acorda-le macar atentie, ca sa fiti chit rolling on the floor

| Celcestietot a răspuns (pentru Simpatic):

Ma gandeam la asta. Si eu il scot daca imi permite asa.

| Celcestietot a răspuns (pentru Celcestietot):

La mine nu merge, las asa... scrie :

,, Răspunsurile ce conţin cuvinte de genul se.x oral pot fi postate doar la întrebări din categoria Dragoste şi Sex''

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Catrice):

Nu...nu e el prietenul

anonim_4396

Le acord un mare ignor happy pentru ca asa nu vor mai deranja cu mesaje aiurea

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Viitorul nu este definit de asemenea mesaje. Ce poți face, este să reclami asemenea mesaje la admine și să ignori pe aceia. Mesajele acelea nu sunt transmise cu capul.

anonim_4396

Lol, la asta nu m-am asteptat rolling on the floor

| Celcestietot a răspuns (pentru anonim_4396):

Link-urile mele sunt neasteptate laughing.

| Catrice a răspuns (pentru anonim_4396):

Ah fir-ar n-am pe cine sa conving atunci sad