Fa-te băiat si scapi, trust me
Pai ce sa facă sărăcuții de ei daca le joaca hormonii...
PS: de unde stii ca 'alea' mari nu erau modificate?
PPS: mergem la o cafea sa ne cunoaștem pana târziu in noapte?
Deduc... doua cauze. Sau mai bine zis, o cauza si un motiv, referitor la tine.
- nu te uiti cate persoane de la categoria dragoste si sex posteaza intrebari total irelevante si absurde, mai ales copiii sub 18 ani? Sigur dintre acele persoane trimit (daca chiar este adevarat ce ai zis, doar zic si eu);
- daca raspunzi la toti pustanii, tot de la categoria mentionata anterior, care intreaba tot felul de aiureli... la ce sa te astepti?
Invata si ei, presupun. Nu ii judeca. Sunt doar inconstienti. Prea multa expunere la internet, strica. Dar cine stie ce o sa ajunga acele persoane. Poate o sa se "destepte" si o sa faca si lucruri frumoase in viata.
Numai bine!
De obsedati ssexual ce sunt, ce e in capu lor, duc lipsa de f si de aia-s asa hamesiti, de parca n-au maini la o adica, si uite asa enerveaza femeile si de aia ele nu le mai raspund si tot asa. Doar ssex au in capul ala.
Ignora-i, nu le raspunde, da-le ignore si ai rezolvat-o, e f simplu.
"PPS: mergem la o cafea sa ne cunoaștem pana târziu in noapte? laughing"
Am prieten si uneori chiar ne amuzam impreuna de cat de naivii sunt unii care imi trimit poze de genul
Eh si tu acum, doar discutam despre... vreme
Vezi sa nu ajungă sa compare dotările
Da' sa te gândești repede ca vine iarna si nu vreau sa ma doară gâtul de la... cafea rece
Ce este in capul lor? Evident, séx oral ! Dar voi fetele de ce nu ne trimiteti astfel de poze ?!
Vorba lui spike cand canta muzica nu manele : niciodata nu incerca sa intelegi ce e in caPULAltora
Or fi si fete care trimit astfel de imagini, cele care fac videochat sau sex pe bani, cele care au un castig si cu asta fac banii, cu corpul
Sa stii ca sunt, daca le ceri o astfel de poza, din partea anumitor tipe este prea probabil sa primesti, mai ales printre generatiile mai tinere cresc sansele, aici deja nu ma refer la cele de meserie, evident . Hmm , de ce ai pus in ghilimele ?
Credeam ca ma cenzureaza automat, dupa aia am modificat si am scos ghilimelele
Pai da, ca altfel nu este corect ! Daca nu le dai o poza, acorda-le macar atentie, ca sa fiti chit
La mine nu merge, las asa... scrie :
,, Răspunsurile ce conţin cuvinte de genul se.x oral pot fi postate doar la întrebări din categoria Dragoste şi Sex''
Le acord un mare ignor pentru ca asa nu vor mai deranja cu mesaje aiurea
Viitorul nu este definit de asemenea mesaje. Ce poți face, este să reclami asemenea mesaje la admine și să ignori pe aceia. Mesajele acelea nu sunt transmise cu capul.
MarianOtsuky întreabă:
Cipi1212 întreabă: