| Idkidk a întrebat:

Voi mâncați Fast-Food? Eu nu, nu pot băga asemenea prostii în mine.

25 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Nu tot ce e fast food e rau, de exemplu eu cand cumpar o plescavita i spun doar cifla si carne atat, fara cartofi =otrava, ketchup=zahar, maioneza cu zahar etc

| Idkidk explică (pentru RAY):

Ai dreptate!

| OnuOnulică a răspuns:

Mănânc doar ocazional. Nici eu nu recomand mâncarea de la fast-food...deși această mâncare în America sau Anglia predomină în mod constant.

| Idkidk explică (pentru OnuOnulică):

Ai dreptate, nici eu nu recomand aşa ceva, şi să şti eu am mâncat de 2 ori in viaţă aşa ceva.

| Drimmero a răspuns:

Shaorma e viata mea, mananc cand am ocazia de la Fast-Food, nu mananc mereu, sunt constient ca nu sunt sanatoase, daca erau sanatoase zi de zi mancam!

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Mai mananc shaorma din cand in cand happy

| Idkidk explică (pentru DoarBogdan):

Eu nu mănânc Shaorma, cum e?

| DoarBogdan a răspuns (pentru Idkidk):

E foarte buna laughing

| Florentina9210 a răspuns:

Ocazional. Cand isi mai cumpara prietenul cate o shaorma, imi vine sa ii dau cu ea in cap. Trebuie sa avem grija si de sanatatea noastra.

| Drimmero a răspuns (pentru Florentina9210):

Nu murim dintr-o shaorma, din contra... de n-as manca doar asa ceva, intr-un moment sau altul tot ne imbolnavim!

| Florentina9210 a răspuns (pentru Drimmero):

Ce te-as bate si pe tine. laughing Eu m-am referit sa nu exageram. De ex o shaorma pe saptamana nu e bai. Dar asa zilnic este strigator la cer!

| Drimmero a răspuns (pentru Florentina9210):

Dar ce are? Contine varza, cartofi, carne, sosuri, etc. Nici asa sa mananci zi de zi, dar la 3-4 zile, mergerolling on the floor).

| Idkidk explică (pentru Drimmero):

Da, da dar cine ştie de când sunt acele ingrediente la congleat ( in frigider ), şi sosurile alea...Mă doare capu de sănătoase ce sunt, am mâncat odată, de mi-a fost rău un weekend.

| Drimmero a răspuns (pentru Idkidk):

Acum depinde si de sensibilitatea fiecaruia la aceste lucruri, cat de sensibil ti-e stomacul. Eu unul n-am nicio sensibilitate de genul, sa-mi fie rau dupa ce mananc cu pofta ceva.

| Florentina9210 a răspuns (pentru Idkidk):

Bine zis Nini!

| Idkidk explică (pentru Florentina9210):

happy

| Florentina9210 a răspuns (pentru Drimmero):

Bine. Nu te contrazic. happy

| alexandrualind a răspuns:

Eu nu mananc Fast-Food.

| chilledzebra a răspuns:

Nup. Rar, foarte rar. Chimicale si prea multe calorii! Mai bine ma apuc de rontait la morcovi. big grin

| Idkidk explică (pentru chilledzebra):

Eu ador morcoveii.

| whatevernvm a răspuns (pentru Idkidk):

Castraveții nu?

| Idkidk explică (pentru whatevernvm):

Nu -.-

| chilledzebra a răspuns (pentru Idkidk):

laughing Se spune ca aduc fermitate pielii si ca, daca sunt consumati in mod regulat pot readuce chipului tau o nuanta mai bronzata. Bine, si ca sunt buni pentru ochi!

| Idkidk explică (pentru chilledzebra):

Eu ronţăi morcovi mereu.

| ionutyoyo a răspuns:

Eu zilnic laughing incerc sa ma ingras dar degeaba sad

Întrebări similare