Nu tot ce e fast food e rau, de exemplu eu cand cumpar o plescavita i spun doar cifla si carne atat, fara cartofi =otrava, ketchup=zahar, maioneza cu zahar etc
Mănânc doar ocazional. Nici eu nu recomand mâncarea de la fast-food...deși această mâncare în America sau Anglia predomină în mod constant.
Ai dreptate, nici eu nu recomand aşa ceva, şi să şti eu am mâncat de 2 ori in viaţă aşa ceva.
Shaorma e viata mea, mananc cand am ocazia de la Fast-Food, nu mananc mereu, sunt constient ca nu sunt sanatoase, daca erau sanatoase zi de zi mancam!
Eu nu mănânc Shaorma, cum e?
E foarte buna
Ocazional. Cand isi mai cumpara prietenul cate o shaorma, imi vine sa ii dau cu ea in cap. Trebuie sa avem grija si de sanatatea noastra.
Nu murim dintr-o shaorma, din contra... de n-as manca doar asa ceva, intr-un moment sau altul tot ne imbolnavim!
Ce te-as bate si pe tine. Eu m-am referit sa nu exageram. De ex o shaorma pe saptamana nu e bai. Dar asa zilnic este strigator la cer!
Dar ce are? Contine varza, cartofi, carne, sosuri, etc. Nici asa sa mananci zi de zi, dar la 3-4 zile, merge).
Bine zis Nini!
Bine. Nu te contrazic.
Nup. Rar, foarte rar. Chimicale si prea multe calorii! Mai bine ma apuc de rontait la morcovi.
Eu ador morcoveii.
Castraveții nu?
Nu -.-
Se spune ca aduc fermitate pielii si ca, daca sunt consumati in mod regulat pot readuce chipului tau o nuanta mai bronzata. Bine, si ca sunt buni pentru ochi!
Eu ronţăi morcovi mereu.
OnePiece întreabă: