Mănânc doar ocazional. Nici eu nu recomand mâncarea de la fast-food...deși această mâncare în America sau Anglia predomină în mod constant.
Nup. Rar, foarte rar. Chimicale si prea multe calorii! Mai bine ma apuc de rontait la morcovi.
Ai dreptate, nici eu nu recomand aşa ceva, şi să şti eu am mâncat de 2 ori in viaţă aşa ceva.
Se spune ca aduc fermitate pielii si ca, daca sunt consumati in mod regulat pot readuce chipului tau o nuanta mai bronzata. Bine, si ca sunt buni pentru ochi!
Shaorma e viata mea, mananc cand am ocazia de la Fast-Food, nu mananc mereu, sunt constient ca nu sunt sanatoase, daca erau sanatoase zi de zi mancam!
Ocazional. Cand isi mai cumpara prietenul cate o shaorma, imi vine sa ii dau cu ea in cap. Trebuie sa avem grija si de sanatatea noastra.
Nu murim dintr-o shaorma, din contra... de n-as manca doar asa ceva, intr-un moment sau altul tot ne imbolnavim!
Ce te-as bate si pe tine. Eu m-am referit sa nu exageram. De ex o shaorma pe saptamana nu e bai. Dar asa zilnic este strigator la cer!
Dar ce are? Contine varza, cartofi, carne, sosuri, etc. Nici asa sa mananci zi de zi, dar la 3-4 zile, merge).
Nu tot ce e fast food e rau, de exemplu eu cand cumpar o plescavita i spun doar cifla si carne atat, fara cartofi =otrava, ketchup=zahar, maioneza cu zahar etc
OnePiece întreabă: