| MissDelevingne a întrebat:

Voi mergeti cu parintii la festivitate pe a6-a? Sau ati mers singuri ca orfanii?laughing

8 răspunsuri:
| PetreConstanta a răspuns:

Eu toata viata am mers singura

| dany3la a răspuns:

Bineinteles ca, cu parintii! Doar esti inca copil.Sigur nu te tine de manuta dar vine sa te vada, caci pentru parinti este o bucurie sa-si vada copilul luand premiu.

| dany3la a răspuns:

Bineinteles ca, cu parintii! Doar esti inca copil.Sigur nu te tine de manuta dar vine sa te vada, caci pentru parinti este o bucurie sa-si vada copilul luand premiu!

| elleme a răspuns:

Nu mergi singura ca orfanii ci te duci singura ptc acum esti mare si nu trebuie sa se mai tina mami si tati dupa tine.

| MissDelevingne explică:

@Anonim
nu mi-e rusine, dar ar comenta ceilalti, prostii de la scoala chiar daca nu e problema lor.

| NoNaMe_7575 a răspuns:

Eu nu mai merg cu mama sau cu tata! deoarece le duc premiul si carnetul acasa
Sunt destul de mare ma descurc

| Cineva3 a răspuns:

Pai eu sunt pe a 5 si da merg cu parintii big grin nu trebuie sa iti fie rusine big grinbig grinbig grin

| AllexandraN a răspuns:

Din clasa a 4-a merg singura, deoarece scoala este aproape si, in plus, sunt mare.E adevarat, este o bucurie pentru parinti sa isi vada copilul luand premiu. Nu stiu cum este la voi, dar tata este sofer pentru o firma din Germania, mama este ocupata cu intalnirile ei si,, merg cu fetele la discoteca, ti-am lasat niste pate''. M-am chinuit sa iau media 9:80 si ea doar mi-a spus,, vorbest la telefon cu Kjeld, nu vezi?''. Deci merg singura si, mersi pentru compliment!