Sa inteleg ca te-ar linisti ideea ca le-ar "elibera"?
Revenind intr-o nota mai serioasa, chiar asta doreste sa tina toata planeta in suspans. Ce va face oricum nu stim ca pare ca a luat-o razna deci a devenit imprevizibil.
Nu frate, eu sunt preocupat de dileme din viata cupluriilor si rezolvarea problemelor din dormitor
Nu are k0aie sa faca asta, daca ar face-o, in secunda imediat urmatoare Rusia va fi stearsa de pe harta lumii, din pacate pentru oamenii nevinovati care vor muri.
Suspansul creaza anexitate,depresie, lipsa sigurantei, a cumpara mai multe, a face decizi fara minte, vezi coada de la benzina
Nu cred că se va ajunge până la acel punct, din punctul meu de vedere, Putin știe că poporul său este la pământ, dar totuși, încă există țări cu cu care sa colaboreze, din păcate, ma tem de ideea că un om care nu mai are ce pierde, este un om de care să-ți fie frică.
Nu, nu sunt deloc ingrijorat, nu elibereaza nici o atomica pentru ca nu e tampit sa se f si pe el si rusia lui, asta o zice asa la intimidare.
Cand aproape toata planeta e impotriva lui, cand cea mai mare putere militara impreuna cu cea mai puternica alianta militara stau la panda si asteapta momentul potrivit ca sa le dea lovitura de gratie atunci te cam dai inapoi si ti se micsoreaza k0aele automat. Daca nu erau kurwele de chinezi in afacerea asta care stau la panda disparea de mult Rusia.
Aproape toata planeta este egal cu 0, in conditiile in care China e relativ de partea lui si SUA e condusa de Biden.
" stau la panda si asteapta momentul potrivit ca sa le dea lovitura de gratie "
Nu sta nimeni la panda. Si nu stiu ce crezi tu ca inseamna acea lovitura de gratie.
Vorbesti de Rusia de parca ar fi o tara mica si insignifianta care poate disparea oricand de pe harta politica fara sa lase in urma niciun fel de consecinta. E totusi Rusia, nu Romania.
Nu cred ca stii ce vorbesti daca zici ca aproape toata planeta e 0...acea lovitura de gratie inseamna niste nucleare care ar face Rusia sa nu mai existe. Esti naiv daca ai impresia ca americanii nu au arme si tehnologie net superioara rusilor, imi sustin ideea ca daca rusii erau acum singuri in afacerea asta vorbeam de ei la trecut. Rusia e prea mica pentru NATO, putin e prea mic pentru Biden.
anonim_4396 întreabă: