Ohh. Ba da. E o mare porcarie. Ca sa-i spui persoanei de langa tine ca o iubesti nu e nevoie de o sarbatoare tampita.
Mai degraba ziua ipocritilor. parca imi trebuie o zi pe an sa ii spun iubitei te iubesc sau sa o scot la un restaurant. mai mult ma amuza ca sunt 100 de intrebari pana acum, gen " ce sa ii iau iubitului". ma intreb, au devenit baietii mai afemeiati? nu s-au oprit doar la "frezele" lor, acum mai vor si usuleti? imi e rusine de cei de genul meu cate odata .
Atâta timp cât vor exista idioţi, vor exista şi profitori care să inventeze sărbători pentru a-i face de bani.
Care e problema ta?. Ahh, stai ca am uitat. Ai prevazut tu cu globul de cristal..asta, scuze... "mintea ta stralucita" ca mint? Mno, se pare ca ai "prevazut" prost.
Stiu ca minti deoarece esti fata, si fetelor le plac ziua ipocritilor.
Ti-am spus ca "mintea ta stralucita" a prevazut foarte prost. Nu-mi plac sarbatorile de genul. Cum spuneam si mai sus, nu am nevoie de o sarbatoare sa-i spun persoanei de langa mine ca o iubesc. Se pare ca eu sunt o fata mai ciudata, diferita de restul.
Eh, hai te rog nu generaliza.Și eu sunt fată și dacă mi-ar fi plăcut ziua ipocriților nu aș mai fi pus întrebarea asta.
Interesant - nu stiu de ce am crezut eu ca esti baiat, naiba stie . ok ok atunci. 99. 999999999 % din fete le plac, tu si doub nu. merge?
E absolut minunată.
E o sărbătoare în adevăratul sens al cuvântului.
Hai să scoatem Crăciunul și s-o băgăm p'asta.
Cine-i cu mine? Nimeni? Bine.
Ştiam că eşti femeie. După nume. Înseamnă împărăteasă, nu împărat. DOar că m-amuză ideile lui Endoryus.
O mare ipocrizie umana, da m-am saturat de aia inchid ochii pe strada sa nu vad reclame de astea de aia o nimeresc prin cimitire in fine, parerea mea despre ce? cwrve materialiste si porci care vor sex da ei se iubesc
Nu mă satur niciodată.
Când mă uit în jur și văd atâta panică pentru o zi, îmi dau seama că nu-s chiar așa proastă precum credeam.
Baftă!
Ca Ion Creangă ''Știu că sunt prost dar când mă uit în jur prind curaj''.
Mie mi se pare ca este o zi frumoasa si minunata in care esti indemnat si incurajat de spiritul iubirii sa-ti destainui iubirea, trecand astfel peste prejudecati si frica de a fi respins.Asa cum Craciunul a fost si el mai mult materializat, asa si Valentine's Day, dar amandoua sunt niste sarbatori foarte frumoase si care merita sarbatorite.
Sa stii ca nu sunt afemeiati daca sunt draguti si le cumpara iubitelor cadouri
Ma refeream ca sunt afemeiati ca se asteapta la coduri. faptul ca "cumpara iubitelor cadouri ii fac idioti. dar la 14 ani ai tai ce pretentii am eu sa vezi peste prostiile astea si sa intelegi posturile mele. ce ai prefera sa iti faca cadou o prostie de ursulet dar in gandul lui sa fie " hai odata in dormitor ca mor, nu vezi?" sau sa fie langa tine fiecare zi a anului? repet, ce pretentii am eu. mai ai de crescut.
E abia la inceput, inca e impresionata de prostiile marunte. mai mult imi pare rau cand vad femei in toata firea ca mor dupa 14 feb. aia da drama
Imi place sa citesc stiri despre rebuturi care s-au sinucis de Valentine's Day pentru ca nu au avut pe nimeni langa ei.Sarbatoarea asta isi lasa amprenta atat de tare pe unii ca-i ridicol. Spre fericirea mea de om rau, oamenii incep sa imbratiseze din ce in ce mai mult sarbatoarea asta prin urmare si copiii lor vor face asta si se vor sinucide devreme.Parca ma vad la 60 de ani cum mananc o friptura in fata televizorului si imi vin bucati de carne pe nas ca ma bufneste rasu' la auzul sinuciderilor.
#badboy
#2cool4school
#mafiotjmeker
Haios, mie mai sus mi se da nefolositor ca zic ca fetelor le place prostia asta de "sarbatoare" dar tie nu iti da nimeni nimic . lumea asta
Cris1Rebe întreabă: