Tu esti un user respectat a carui parere conteaza si e citita, prin urmare si evaluata.Cand omu' vede ca am comentat eu ceva nici nu se uita la ce-am zis pentru ca stie ca e irelevant.De asta n-am evaluari.Pe deasupra, tu ai criticat fetitele "romantice", "visatoare" si "eminesciene" si cu totii stim ca lumea e plina de tarfe care se dau cine stie ce fete profunde prin urmare trebuia sa te astepti la astfel de evaluari negative.Eu am criticat oamenii care se sinucid.Lumea e de acord ca oamenii care se sinucid sunt slabi.Plus ca e inutil sa te contrazici cu mine pentru ca nu dau reply.
*ipocrit*
Vorba americana " you give me to much credit" cam asa e si cu tine.era doar o mica gluma, nu e ca m-a durut vreodata prea mult de aceste voturi, ca si la funda, ca am una sau 100 nu ma face sa ma simt mai bine sau mai prost, e la fel. totusi m-a amuzat, ca cineva si la pariu ca o fata de 15 ani s-a "simtit" ofensata de ce am zis. cum am zis cu cateva posturi inainte de al tau, unei fete de vreo 14 ani, ele inca cred in prostia aia de "sarbatoare" cred ca e frumos ca baiatul sa ii aduca cadou si restul si dupa se simt obligate sa ii dea sex, ca na, e ziua ipocritilor. dar ce pretentii ai la unii. vorba cuiva, "thank god for me" . salut
E doar o metoda de aducere aminte pentru dobitoci (uneori si dobitoace) ca o atentie in plus persoanei iubite nu strica. Trebuie sa fi facut dintr-o prostie colosala sa crezi ca in ziua aceasta trebuie sa-i oferi mai multe decat ai facut-o pana acum.
Nu, de ce să mă deranjeze? Cu ce mă încurcă pe mine? Dacă sunt oameni dispuşi să cheltuiască o grămadă de bani pe aşa tâmpenii, e problema lor. Cu atât mai bine. Mai circulă şi la noi în ţară banul.
Nu sare nimeni pe tine să cumperi. Deci n-are de ce să te deranjeze. Mi se pare o sărbătoare drăguţă. Însă aş prefera să se sărbătorească cu atâta ardoare Dragobetele, nu Valentine's Day.
Mi se pare o porcarie. nu trebuie o zi speciala sa i ii spui persoanei de langa tine ca o iubesti. plus ca m am saturat de toate statusurile pe facebook cu "cine mai e singur de valentine's day like'' si toate tampeniile alea. Unii nu au o mama de ziua mamelor sau un tata de ziua tatilor si ei se plang ca nu au iubit\a de ziua indragostitilor...
Mai,decat ''sarbatori'' dinalea cu oameni mascati si poate sunt si criminali, iar cu mastile nici nu iti dai seama ce D-zeu sunt, cu toate chestiile urate si hidoase, mai bine Valentine's Day.
Cris1Rebe întreabă:
Neimportant întreabă: