Eu intru pe social media mai mult ca sa citesc stiri si sa vorbesc cu diferite persoane, dar nu stau 5 ore pe zi ca altii. In ultima vreme social media a devenit o psihoza unde toata lumea incearca sa se afirme, adica sa stranga cat mai multi urmaritori si sa-si faca acolo o imagine buna de parca ar trai in mediul virtual, nu in realitate. Am 24 de ani si am prins majoritatea retelelor sociale, mai putin mirc. Cea mai misto mi s-a parut perioada yahoo messenger pentru ca pur si simplu deschideai calculatorul, vorbeai putin cu cineva, iar apoi iti traiai frumos viata pe afara cu prietenii la joaca, nu eram toti dependenti de telefon si chiar a fost misto perioada aia, cel putin pentru mine. (eram in generala cand se intamplau chestiile astea). Acum mi se pare ca din ce in ce lumea o ia la vale. Peste 20 de ani cred ca o sa fim din ce in ce mai tehnologizati si mult mai dependenti de social media ceea ce e un lucru naspa, dar nu avem ce face, ori o sa facem parte din multime, ori o sa fim vazuti ca niste ciudati.
In niciun caz nu era bine ca nu eram conectati. Internetul si tehnologia au adus mai multe avantaje decat dezavantaje.
Instagramul e o retea sociala inca decenta.
Facebook din pacate a ajuns taramul conpirationistilor, fake news urilor si a batranilor din alta realitate. Eu chiar cred ca Facebook in prezent face foarte mult rau celor de la 50+ ani in sus.
Social media a ajutat la procesul de globalizare. Folosite cum trebuie pot fi foarte utile.
Viața nu e în telefon, da, dar nu sugerează nimeni să stai onlinw 24/ 7.
Peste 20 de ani va fi nașpa, da nu din cauza internetului musai.
Facebook e penibil, messenger merge ca dracu ', whats app e foarte util, Instagram e decent, iar de pe tiktok poți învăța multe, acum depinde și la ce te uiți...
Iar dacă te referi la imaginea de Viață perfectă + corp perfect care ni se arată, asta ține de noi dacă punem sau nu botul la asta. Dacă conștientizezi că e toxic, poți lua o pauză.
Bonus, depresivi au fost tot timpul, acum sunt în creștere, absolut, daaar se face acum și o educație mai bună( nu perfectă încă ) asupra termenului. Puteau fi atâția care să sufere de această boală și să nu știe absolut nimeni.
XmimiX întreabă:
anonim_4396 întreabă: