Depinde cât de important e, dacă e chiar ceva mega intim pentru o persoană și important atunci nu spun, dacă e ceva semi banal dar de care persoanei îi e rușine spun eventual prietenului meu că ne cam spunem tot dacă e o poveste care mi se pare amuzantă/șocantă o spun eventual și altora dar nu dau niciun fel de detaliu care ar putea identifica persoana
Nu la bârfe m-am referit. Alea sunt de-a dreptul dizgrațioase...deși e ușor de alunecat în așa ceva.
Am greșit anul asta cu un user mi-a spus nu da poza si eu am crezut ca y nu va da, a fost aiurea, eu doar mossoti am incredere, e un om de nota 10, de atunci m-am invatat minte
Ksf nai ksf
Ba da ai, te inveti minte, greșelile sunt mama învățături Kristin, invata din trecut mereu, tu visezi cu îngerași?
Desigur. Altfel nu mai e secret. Si nu ca usor, mereu.
Uite, zi unul, sa iti dovedesc
Normal. Daca eu discut cu cine ceva, pai intre noi ramane si daca ne certam, asa e normal.
Apreciez! Da, așa ar fi normal... Principiul acesta l-am adoptat și eu.
Pai asa e, asa gandesc eu. Daca un prieten zice sa nu vb cu nimeni ceva, pai eu nu zic altui prieten chiar daca ala vrea sa afle ceva despre celalalt si chiar daca amandoi imi sunt prieteni la fel de buni.
Depinde, insa de regula mi se incredinteaza secrete care mie mi se par penibile deci le uit instant...
Dă urechea mai aproape.
Contul meu nu are ureche
Un secret, rămâne un secret desigur. Ți-ai trăda prietenul/a dacă nu ai ține acel secret.
Cand cineva iti destainuie ceva personal si te roaga sa nu il spui altcuiva inseamna ca are mare incredere in tine. Pastrez toate secretele. Nu am niciun interes sa le insir mai departe. Tin mult la respect, intelegere, promisiune.
Nu-mi pot tine gura cand e vorba de un secret pentru ca eu in rest sunt super tacuta. Am pierdut si din cauza asta pentru ca oamenii nu mai au incredere in mine.
Eu mereu spuneam ca pot tine un secret dar nu pot face o promisiune
Cred totusi ca o sa ajung sa fac si promisiuni si sa ma tin de ele, nu pentru ca sunt legat de ele, asa cum am mai facut, ci din placere.
Da, ai dreptate aici...
Doar aici?
Nope.
Te referi daca ne prinde si ne tortureaza vreo organizatie juhadista? Da, cel mai probabil l-as pastra